96 kilometer in september!

96 kilometer in september!

Net geen 100 kilometer en dat was toch wel echt mijn doel voor deze maand. Zondagochtend en dus de laatste dag van afgelopen maand, had ik geen idee hoe ver ik was qua kilometers. Als ik geweten had dat er nog maar vier bij hadden gemoeten, dan had ik dat gedaan en had ik er 100 kilometer van gemaakt!

Ik liep afgelopen maand dus 96 kilometer en ik heb eigenlijk van iedere kilometer genoten! Ik loop eindelijk echt weer met gemak, heb weinig tot geen moeite om de deur uit te gaan en heb soms gewoon lol in de langere afstanden. Mag ook wel, want met de Berenloop halve marathon in het vooruitzicht en de London Marathon volgend jaar moet ik toch echt meer kilometers gaan maken.

De eerste kilometers van afgelopen maand waren zwaar. Net weer begonnen met werken; het hardlopen in de vakantie ging toch echt een stukje makkelijker. Mede door het trainen voor de Berenloop halve marathon en dankzij de Dam tot Damloop vallen de kilometers deze maand hoog uit. Hier op Ibiza, waar ik 6 dagen ben in verband met een bruiloft, krikte ik de kilometers echter niet omhoog. Tijdens de trainingen op Ibiza moet ik iedere keer zoveel hoogtemeters maken, niet te doen! Daarom heb ik drie keer ongeveer 5 kilometer gelopen en geen echte meters gemaakt. Mijn duurloop heb ik onder andere vanwege hitte en hoogte overgeslagen.

In de maand oktober hoop ik dat de kilometers hoger uitvallen, maar wat mijn hardloopdoelen voor oktober zijn lees je woensdag!

Hoeveel kilometer liep jij afgelopen maand?

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*