70 kilometer in april!

70 kilometer in april!

Het is alweer één mei dus hardloopmaand april zit er helaas weer op! Vandaag start een nieuwe hardloopmaand, maar ik blik graag nog even kort terug op afgelopen maand, april!

Waar ik in de maand maart nog 19 keer en 131 kilometer hard liep, kwam april een stuk lager uit. In april liep ik 9 keer hard en ben ik uitgekomen op totaal 70 kilometer. Veel minder kilometers dan dat ik zou willen, maar de kilometers die ik liep waren wel leuk!

Het begin van april stond in teken van de Boedapest halve marathon. Veel kilometers gelopen in de eerste week van april en op 9 april stond ik aan de start van de halve marathon. Na die halve marathon gingen de kilometers naar beneden en de motivatie zakte ook een beetje in. Gelukkig ben ik wel blijven hardlopen, maar vaak en veel was het niet! Verder dan vier of vijf kilometer kwam ik niet, lekker liep ik gelukkig wel!

Begin van april was dus top qua kilometers, het einde van de maand helaas een stuk minder. Mijn laatste keer hardlopen was op 21 april, alweer 10 dagen geleden! Ik liep die dag wel een fijne vijf kilometer door Valkenburg en over de Cauberg, maar daarna dus geen stap meer gezet. Afgelopen dagen was ik namelijk met de verkering en vrienden in Val Thorens op wintersport en hebben we iedere dag fanatiek op ons snowboard gestaan! Wel veel kilometers op en naast de pistes gemaakt, maar die tellen helaas niet mee in deze blog. Met die vele uren op mijn snowboard en af en toe een feestje aan het einde van de dag, had ik totaal geen zin meer om hard te lopen. En als ik heel eerlijk ben, ik heb er niet eens aan gedacht!

De maand april was dus wel sportief, maar helaas minder kilometers dan dat ik zou willen! In de maand mei hoop ik wat meer hard te kunnen lopen. Ik loop op 13 mei een tien kilometer in Gemert, dus die kilometers heb ik al! En waar ik uiteindelijk op uit komen lees je de volgende keer!

Liefs,
Kelly

Laat hardloopmaand mei maar komen! 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*