59.3 kilometer in mei!

59.3 kilometer in mei!

Ik liep 59.3 kilometer in mei! Ik had deze maand geen kilometerdoel, dus doel gehaald! Na de Valencia halve marathon eind maart heb ik zeer weinig gelopen en alles op gevoel gedaan.  Begin mei stelde ik een paar hardloopdoelen op voor deze maand. Geen kilometerdoel, maar gewoon lekker lopen wanneer gemotiveerd en mijn lijf het toelaat.

Geen kilometerdoel en aardig wat kilometers, dit had ik zelf begin mei niet verwacht! Ik heb deze maand goed naar mijn lichaam geluisterd en alleen gelopen als ik mij echt goed voelde en mijn enkel het toeliet. Met mijn enkel gaat het echt steeds beter en ik merk dat de ochtenden na een training steeds soepeler gaan. Ik ervaar minder stijfheid, kan misschien ook door het warme weer komen, maar ik voelde mij per week fitter! Wel moest ik mezelf er ontzettend toe zetten om mijn enkeloefeningen trouw te doen.

In mei kocht ik ook een nieuwe hardloophorloge! Ik denk dat dat ook ontzettend veel geholpen heeft qua motivatie. Met nieuw speelgoed wil je gewoon spelen en om met mijn hardloophorloge te kunnen spelen, moest ik wel hardlopen. Goede aankoop dus 😉

Vorige maand stelde ik ook als doel de duurtraining op een alternatieve manier te doen. Dit is helaas niet gelukt. Ik heb de sportschool voor een cardiotraining niet opgezocht, alleen voor kracht en core. Ook zou ik meer intervallen, helaas ook niet gedaan! Ik moet toch iets strenger worden en gaan werken met een schema. Ook al was mei gepland om aan te rommelen qua hardlopen, had ik toch wat meer intervaltrainingen willen doen.

Ik heb ontzettend veel zin in hardloopmaand juni! Vandaag vertrek ik naar Gent voor een weekendje en mijn hardloopschoenen gaan natuurlijk mee! Mijn doelen voor juni lees je morgen!

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*