57.3 kilometer in maart!

57.3 kilometer in maart!

In de maand maart liep ik 57.3 kilometer, waarvan 21.1 kilometer tijdens een halve marathon! Ik vind dit voor mezelf nog echt te weinig, maar ik ben blij met iedere kilometer die ik afgelopen maand heb kunnen rennen!

De maand maart begon ik wat onzeker. Echt ver en lang hardlopen zat er nog niet in, maar ik moest en zou fit zijn voor Valencia! Met korte intervaltraining en de duurtrainingen op de fiets probeerde ik afgelopen maand mezelf zo fit mogelijk te krijgen. Langzaam heb ik in maart de kilometers tijdens intervaltrainingen wat uit kunnen breiden en heb ik samen met Running Girl Hanneke een duurloop van 8 kilometer gelopen. Ontzettend zwaar, maar die had ik zeker nodig zodat ik Valencia mentaal aan kon.

Dat ik deze maand op 57.3 kilometer ben uitgekomen, komt door de Valencia halve marathon! Het traject richting de start was pittig en zwaar en ik liep niet veel hard. Maar toch heb ik het 21.1km lang volgehouden en mijn kilometers omhoog gekrikt! De meeste trainingskilometer en duurtrainingen waren afgelopen maand nog op de fiets en crosstrainer, maar daar hoop ik in april langzaam verandering in te kunnen brengen!

Mijn enkel is na Valencia vooral erg moe en snel stijf, dus voorlopig zit meer en langer hardlopen er nog even niet in. Maar opbouwen ga ik zeker proberen! Maandag deel ik mijn hardloopdoelen voor april! Zoveel mogelijk hardlopen is daar zeker eentje van!

Hoeveel kilometer liep jij in maart hard?

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*