128 kilometer in november!

128 kilometer in november!

De hardloopmaand november ging zo ontzettend snel! Ik begon deze maand natuurlijk met mijn beetje teleurstellende halve marathon op Terschelling. De weken na Terschelling stonden in het teken van herstellen en een plan/schema maken voor richting London. Ik liep in de hardloopmaand november totaal 128 kilometer en hieronder lees je hoe dat gegaan is!

Afgelopen weken liep ik dus aardig wat kilometers. Ik startte de maand natuurlijk al goed qua kilometers door een halve marathon te lopen, maar ik heb de drie weken na de halve een beetje aangerommeld. Echter heb ik wel in die aanrommelweken veel kilometers gemaakt. Ik liep wanneer ik zin had en deed maar wat, erg fijn eigenlijk. Afgelopen week liep ik wel volgens plan en waren de trainingen voorbereid en ingepland. Begin november was dit ook één van mijn doelen; een schema maken. Het schema is tot nu toe tot de jaarwisseling gemaakt én alle lange duurlopen zijn doorgepland richting London. De intervaltrainingen en tempoloopjes etc. plan ik in de Kerstvakantie verder door.

Naast een schema maken stond voor de hardloopmaand november ook herstellen op het programma en dat is aardig gelukt! Ik voel me fit en mijn lichaam kent weinig pijntjes. Tijdens het lopen op Terschelling kreeg ik last van mijn lies en deze pijnklachten komen af en toe zomaar ineens langs, maar trekken ook vrij snel weer weg. Zowel tijdens ontspanning als inspanning komen ze soms opzetten, dus ben ik er nog niet helemaal over uit hoe dit komt. Puntje van aandacht! Maar verder voel ik mij prima, het herstellen van de halve marathon is goed gelukt!

Ik ben dus erg tevreden met afgelopen hardloopmaand, zin in de volgende! Morgen komen mijn doelen voor de maand december online!

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*