Mijn hardloopdoelen voor de maand november!

Mijn hardloopdoelen voor de maand november!

Als het goed is loop ik zondag de Berenloop halve marathon. Onderstaande doelen zijn daaruit voortgekomen. Het jaar is bijna om en om mezelf te blijven motiveren moet ik doelen blijven opstellen. Hoe klein of groot ze ook zijn, doelen opstellen werkt voor mij motiverend en zorgt ervoor dat ik blijf lopen.

Herstellen!
Grootste doel van deze maand; hertellen van de halve marathon. Nu ik dit typ heb ik natuurlijk geen idee hoe het zal gaan, maar kapot zal ik zeker zijn. De hele maand november zal dus in het teken staan van herstellen. Rustig trainen en een duurtraining misschien een keertje extra op de fiets of crosstrainer doen. Afhankelijk van hoe ik mij voel ook lekker blijven lopen. Ik wil gewoon niet vermoeid aan het London Marathon traject beginnen.

Schema maken!
Deze vind ik het spannends, maar na de Berenloop wil ik direct aan de slag met het maken van mijn schema richting London! Natuurlijk het herstel hierin meenemen, maar ik heb echt een plan nodig wil ik die finish halen. Samen met mijn ouders (trainers) ga ik hier eens goed voor zitten. Kijken wat er moet gebeuren en hoe we dit gaan aanpakken.

Vaker meetrainen met mijn eigen Running Girls Groningen trainingen!
Afgelopen trainingen heb ik af en toe al meegelopen en ik vond het heerlijk. Nog niet te hard en gek meegedaan, maar af en toe een rondje meegelopen om erin te komen. Ik wil training blijven geven, maar Running Girls Groningen is ontstaan om mezelf meer te motiveren. Ik loop echter al jaren niet meer mee en dat ga ik nu een beetje aanpassen! Warming-up, loopscholing, losmakende oefeningen, etc. zal ik blijven geven, maar tijdens de kern hoop ik zelf meer mee te kunnen doen.

Alles leren en lezen over de marathon!
Ik vind dit onderwerp zo ontzettend interessant en kan er nog zo veel over leren! Voorheen had ik er niets mee, maar ik wil alles snappen en weten! Ik ben hardlooptrainer en heb voor veel meiden schema’s etc. gemaakt voor verschillende afstanden (waaronder marathons), maar naast de basis wil ik mij wat meer verdiepen in voeding, oefeningen en gewoontes die erbij komen kijken als je traint voor een marathon. Niet om dwangmatig te worden, puur uit interesse en kijken waar ikzelf iets aan heb!

Vier doelen, waarvan 2 theorie en 2 praktijk. Hier ben ik de maand november zeker zoet mee, zin in!

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*