115,4 kilometer in september!

115,4 kilometer in september!

Ik liep afgelopen maand maar liefst 115,4 kilometer! Voor veel lopers zal dit een eitje zijn om te halen, maar ik vind het een enorme uitdaging. De laatste keer dat ik in een maand over de 100 kilometer liep was in maart, lang geleden! Eindelijk heb ik weer kilometers in de benen en ben ik goed op weg richting de Berenloop halve marathon die over 5 weken al is.

Ik heb de hele maand september ontzettend lekker gelopen en eigenlijk geen dipje gehad. Natuurlijk ging niet iedere training even goed, maar ik ging zonder moeite of tegenzin de deur uit. Alleen de laatste dagen van deze maand waren iets minder. Trainingen gingen wel goed, maar mijn lijf was moe na een pittige intervaltraining, dus nam ik een dagje extra rust. Door goed naar mijn lijf te hebben geluisterd heb ik de maand september goed kunnen afsluiten en kwam de eindstand dus op 115,4 kilometer!

Hoogtepunten van deze hardloopmaand? De Dam tot Damloop. Ik heb zestien kilometer lang zo lekker gelopen en dat heeft mij veel motivatie en vertrouwen gegeven, fijn! Ook stond ik begin september aan de start van de 10 x 10km run Winschoten. Een ontzettende gezellig en leuke ervaring.

De komende maand zal ik ook veel kilometers maken, maar ik weet niet of ik afgelopen maand qua kilometers ga overtreffen. We zullen het zien!

Hoeveel kilometer liep jij in september?

Op dit moment train ik dus voor de Berenloop halve marathon. Een wekelijkse update vind je hier.

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*