11.3 kilometer in februari!

11.3 kilometer in februari!

Helaas liep ik in februari ontzettend weinig kilometers! Dit door mijn stomme enkelblessure. Ik fietste daarentegen gelukkig wel veel kilometers om mijn conditie goed te houden en te blijven trainen.

Op dit moment zit ik dus meer op de fiets dan dat ik loop. Sinds ik door mijn enkel ben gegaan heb ik een hometrainer gekocht en zit ik bijna iedere dag op de fiets! Hoeveel kilometers ik heb gefietst heb ik helaas niet bijgehouden. Ik probeer mijn conditie te blijven trainen om op deze manier fit aan de start te kunnen staan in Valencia. Ik duim nog steeds dat ik op tijd fit ben en ik die halve marathon kan uitlopen! De tijd maakt mij op dit moment echt niet meer uit, die medaille is mijn hoofddoel!

In de maand februari liep ik dus erg weinig kilometers. Ik liep in totaal 4 keer hard. Twee keer een korte intervaltraining, maar met een lange warming-up met o.a. loopscholing en andere losmakende oefeningen en ik liep 2x iets langer. Mijn laatste run was 4.4 kilometer! Iets waar ik ontzettend blij mee ben! Conditioneel gaat het me ontzettend makkelijk af. Mentaal vind ik het lastig, maar dit komt vooral door de spanning of mijn enkel elke stap pijnvrij blijft. Het gaat best oké. Af en toen pijnsteekjes, maar de meeste meters zijn zonder pijnklachten en daar haal ik hoop en motivatie uit voor de komende maand!

Morgen lees je mijn doelen voor de maand maart! Hoeveel kilometer liep jij in februari?

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*