Running Girl van de week: Debbie!

Running Girl van de week: Debbie!

Running Girl Debbie volg ik al een tijdje met veel plezier! Debbie is ontzettend gedreven en traint hard. Ze organiseert eens per jaar haar eigen hardloopevent (hoe leuk!), geeft training aan volwassen en aan kids én ze stond dit jaar aan de start van de Rotterdam Marathon. Een fanatieke Running Girl die ik graag een aantal hardloopvragen stelde!

Hi, Ik ben Debbie Meijer. Ook wel bekend als @fitfunrun_com op Instagram. Leuk om gevraagd te zijn als Running Girl van de week. Hardlopen is mijn passie, de rode draad door mijn leven. Verder spendeer ik graag zoveel mogelijk tijd door met mijn man Paul en onze zoon Micha Kenneth van 9. Ik werk 16 uur als Office Manager. De rest van de tijd besteed ik aan mijn eigen onderneming Fit, Fun & Run. Ik geef hardloop – en (kids) bootcampclinics, organiseer mijn eigen hardloopevent eens per jaar (de FitFunRUN) en schrijf graag over alles wat ik meemaak op mijn blog fitfunrun.com. Ben graag op pad, veel uit eten, weekendjes weg, ’s zomers wakeboard ik graag en bezoek ik een aantal festivals. Wat ik verder het liefst doe is reizen, liefst zoveel mogelijk per jaar en naar plekken waar ik nog niet geweest ben. Oh en slapen, ik slaap zó graag!! Vast omdat ik altijd zo druk ben, hihi!

Hoe ben je begonnen met hardlopen?
4,5 jaar geleden begon ik met hardlopen. Ik fitnesste toen wel, maar ik ben veel liever buiten. Ik was een jaar gestopt met roken en ik kon nog geen 20 meter achter elkaar rennen. Tijd voor verandering. Ik heb toen 1,5 jaar met een lopersknie geworsteld, maar nooit opgegeven. En kijk hoever we vandaag de dag zijn!

Wat zijn je doelen op dit moment, waar train je voor?
Morgen loop ik mijn eerste Marathon (raceverslag vind je hier). Daar heb ik via het sportrustenprogramma voor getraind de afgelopen 100 dagen. In juni loop ik mijn 8e Halve Marathon, mijn 4e buitenlandse HM, in Reykjavik, IJsland.

running girl debbie

Heb je een hardloopdroom/wens?
Morgen de Marathon van Rotterdam uitlopen. Ik zat vroeger op atletiek en als klein meisje keek ik al naar deze Marathon op TV. Met mijn lopersknie nooit gedacht te halen, maar ik sta morgen toch maar mooi aan de start. Ik heb een heel roerig jaar achter de rug, inclusief een verhuizing en mijn doel was blessurevrij en uitgerust starten en dat is mij gelukt, nu nog finishen. Haha. (Dit is dus ook gelukt!)

Waar loop je het liefste hard?
Op een plek in Europa, waar ik nog niet eerder ben geweest.

Wanneer loop je het liefste hard?
’s Morgens net na het wakker worden. Ontbijtje en koffie erin en gaan.

Wat eet je voor en na het lopen?
Van te voren waar ik zin in heb, broodje of banaan bijvoorbeeld en daarna bijvoorbeeld een eitje of kwark met fruit.

running girl debbie

Hoe motiveer jij jezelf?
Ik heb ontzettend veel discipline (van mijn vader geërfd) dus als ik iets wil, ga ik er gewoon voor. Klinkt stom misschien, maar zo ben ik. En zo simpel ligt het toch ook gewoon? Verder vind ik het super fijn om over mijn trainingen en wedstrijden te bloggen, krijg ik zoveel lieve en leuke reacties op, dat motiveert mij ook enorm.

Wat is je favoriete runningoutfit?
Waar ik mij lekker in voel. Ik houd niet zo van de blije zoete kleurtjes. Stoer maar vrouwelijk.

running girl debbie

Wat is je mooiste hardloopmemorie?
Mijn Halve Marathon in Stockholm september 2015. Ik rende daar een PR van 7 minuten. In een vreemd land waar ik de mensen niet verstond. Prachtige stad en sfeer. De eerste HM waar ik geen last van mijn knie had.

Met wie zou je echt nog een keertje willen hardlopen?
Dan zeg ik met mijn sprintershart natuurlijk Dafne Schippers. Ik zal wel een keer een dagje met haar mee willen draaien.

Wat is jouw gouden hardlooptip?
Focus je op jezelf. Laat je niet afleiden of imponeren door prestaties van anderen. Geniet! Wil je meer van mij zien, volg mij dan op Social Media, dat zou ik heel gezellig vinden! Samen motiveren wij elkaar.

Debbie kun je volgen via onderstaande kanalen!
Instagram: @fitfunrun_com
Facebook: fitfunrun
Website: fitfunrun.com
YouTube: fitfunrunharmelen

Nieuwsgierig naar de andere Running Girls van de week? Klik dan hier.

Hoofdfoto: Andy Astfalck

One Comment

  1. Pingback: Leukste hardloopwedstrijden van juli en augustus! - Running Girls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*