Q&A deel 1! (persoonlijk)

Q&A deel 1! (persoonlijk)

Waarom een Q&A? Heel veel mensen hebben echt geen idee wie ik nou eigenlijk ben, wie zit er achter runninggirls.nl? Ik deel natuurlijk veel over hardlopen, maar zelf kom ik weinig in beeld en daar wil ik iets aan doen! Ik heb de Q&A in twee delen opgedeeld om ze zo niet te lang te maken. Een persoonlijke en volgende week eentje met alle hardloopvragen!

Ik ben dus Kelly. Oprichtster van Running Girls Groningen en runninggirls.nl. Ik ben 28 jaar en woon samen met Dylan en Poes in het mooie Groningen. Ik heb wat vragen samengevoegd, maar hieronder vind je mijn antwoorden op de persoonlijke vragen die zijn gesteld.

Werk je en zo ja wat doe je dan?
Deze vraag kreeg ik een paar keer, leuk! Ik ben Beweeg- en Leefstijladviseur in het Sportmedisch Centrum, dit is een afdeling in het ziekenhuis hier in Groningen (UMCG). Ik werk er nu een kleine zes jaar. In 2012 tijdens mijn studie begonnen met werken op deze afdeling, door kunnen groeien en werk er nog steeds met veel plezier!

Wat heb je gestudeerd?
Ik heb eerst in Heerenveen op het CIOS gezeten. Met specialisatie outdoor sports (klimmen, raften, mountain bike, etc.) en bijvakken o.a. sportmassage, sporttape en duiken. Erg leuke en actieve opleiding. Veel praktijk, veel in het buitenland en weinig stilzitten. Leuke herinneringen aan! Daarna ben ik in Groningen Sport Gezondheid en Management gaan studeren met als extra minor Sport en Voeding. Een zeer leerzame studie waar ik dus al een kleine zes jaar iets mee doe!

Is runninggirls.nl een hobby of je werk?
Deze website en de Running Girls Groningen trainingen die ik iedere dinsdagavond geef zijn echt een hobby! Een uit de hand gelopen hobby! Ik beheer en doe alles in mijn eentje. Er zit veel tijd in, maar ik vind het nog steeds super leuk om te doen. Ik ben wel gestopt met dingen van mezelf moeten. Ik schrijf en deel iets op runninggirls.nl wanneer ik daar echt tijd en inspiratie voor heb, niet omdat ik vind dat het moet en ik wekelijks op vaste dagen iets moet delen. Ik krijg er dus niet voor betaald, heb wel af en toe leuke samenwerkingen. Maar wat ik vooral leuk vind aan runninggirls.nl en Running Girls Groningen is anderen motiveren en meehelpen met behalen van persoonlijk doelen.

Heb je andere hobby’s naast het hardlopen?
Ja zeker, genoeg! Ik werk om te kunnen reizen, dat is mijn duurste, en naast het hardlopen en lekker eten denk ik ook mijn allergrootste hobby! Bijna iedere maand staat er een kleine of grote trip gepland! Met vrienden, alleen of met Dylan. Ook dit jaar staat alweer goed vol en dan is de zomervakantie nog niet eens geboekt! Hardlopen en reizen samenvoegen vind ik nog leuker. Hardlopen in een nieuwe omgeving of deelnemen aan een wedstrijd in het buitenland is uniek! Naast reizen en hardlopen ben ik gek op goed en lekker eten. Thuis met vrienden of buiten de deur, dat maakt niet uit en als we dan ook nog spelletjes spelen is de avond helemaal compleet! Ik ben wel echt een ochtendmens, altijd vroeg wakker en wat ik daarom ook ontzettend leuk vind is ergens gezellig ontbijten buiten de deur. Echt een super begin van de dag!  En zit ik een keertje in mijn eentje stil dan werk ik aan runninggirls.nl, lees ik, kijk ik series of geniet ik van sport op tv!

Als je niet meer zou kunnen hardlopen, welke sport lijkt je dan leuk om te doen?
Niet meer kunnen hardlopen.. moet er niet aan denken! Maar goed als ik moet kiezen. Ik ben ontzettend gedreven en kan slecht tegen niets doen, dus ik denk dat ik snel een alternatief zal vinden! Fietsen, zwemmen of roeien. Ik ben geen teamsporter dus ik denk dat ik dan één van die drie sporten zou kiezen.

Wat leuk om deze vragen te krijgen en te beantwoorden! Ik hoop dat jullie mij iets beter leren kennen en weten wie er nou achter runninggirls.nl zit. En omdat er ontzettend veel vragen waren over het onderwerp hardlopen (joh) en ik de Q&A niet te lang wou maken, deel ik deze volgende week! Mocht je nog een branden vraag hebben, stel die gerust!

Liefs,
Kelly

 

2 Comments

  1. Pingback: Q&A deel 2! (hardlopen) - Running Girls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*