Waarom het op runninggirls.nl even iets stiller is.

Waarom het op runninggirls.nl even iets stiller is.

Zes maanden lang deelde ik minimaal drie blogs per week, maar sinds het voltooien van de London Marathon is het hier online een stuk stiller. Doel klaar, motivatie weg. Gek hoe motivatie werkt. runninggirls.nl en alle socials bijhouden doe ik in mijn eentje en is een hobby, maar ook hobby’s gaan dus met ups en downs.

Ik merkte direct na de marathon een schrijfdip, gelukkig heb ik mij daar geen minuut druk om gemaakt. Voorheen kon ik hier last van hebben en voelde het als falen, nu heb ik er vooral lekker van genoten en het gelaten voor wat het is. Het is en blijft een hobby en ik wil niet dat ik mijn hobby als een moetje ga ervaren. Naast de website ben ik op Instagram en Facebook ook een stuk rustiger, geen idee waarom! Al begint de motivatie wel weer te komen.

Ik heb ontzettend veel blogideeën, helemaal na de marathon, maar in schrijven en hardloopfoto’s maken had ik gewoon even geen zin. Gelukkig heb ik geen hardloopdip! Met mijn hardloopmotivatie zit het goed en daar gaat het uiteindelijk om! Ik loop 3 à 4 keer in de week hard en naast de kortere trainingen zit ik ook alweer in de dubbele cijfers tijdens bijvoorbeeld een duurloop. Ik loop nog wel wat doelloos rond, maar daar binnenkort meer over!

De komende 2 weken heb ik lekker vakantie en daar ga ik ontzettend van genieten! Midden juni ben ik weer terug en dan zal het ook hier op runninggirls.nl weer wat levendiger worden, want mijn schijfmotivatie begint langzaam weer te komen!

Tot dan!

*hoofdfoto is een oude vakantie foto! 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*