De leukste en motiverende virtuele runs van 2020!

De leukste en motiverende virtuele runs van 2020!

Virtuele runs van 2020! Ik vind het zo mooi om te zien hoe bedrijven en organisaties creatief zijn in deze gekke en verdrietige tijden. De hoofdfoto is één van mijn lievelingsfoto’s van de London Marathon, nu lopen we helaas in ons eentje hard. Geen idee wanneer we weer aan de start staan van hardloopevenement, maar tot die tijd motiveren verschillende organisaties ons met hun virtuele runs! Hieronder vind je een paar van deze prachtige initiatieven!

Run for Kika @Home!
Tijdens verschillende grote events lopen hardlopers voor KiKa, maar helaas kan dat dit voorlopig niet. Daarom organiseert KiKa op 28 juni een @Home run! Ren vanuit je eigen huis een rondje en steun KiKa. Als je voor 18 juni je inschrijft krijg je een shirt én medaille!

Wanneer: 28 juni
Afstand: Naar keus!
Waar: In je eigen omgeving

Virtuele Roparun
Kan nog tot 1 juni! Doe mee met de virtuele run van Team Holland (die eigenlijk zouden deelnemen aan de Roparun) en steun het goede doel. Hardloop, wandel, skeeler of fiets minimaal 5km en ontvang en prachtige medaille!

Wanneer: Vóór 1 juni
Afstand: Minimaal 5km
Waar: In je eigen omgeving

Alkmaar City Run By Night
Wacht niet te lang! Voor 28 mei moet je je inschrijven. Maak er voor jezelf ook een night run van, ga rond zonsondergang op pad (verlicht) en verdien de medaille zoals je hem tijdens de échte City Run By Night zou halen.

Wanneer: Vóór 28 mei 23:59 uur
Afstand: 5 of 10km
Waar: In je eigen omgeving

Kill The Hill
Zin in een heuvelachtige uitdaging? Doe dan mee met de virtuele Kill The Hill Challenge. Drie verschillende niveaus, voor iedereen toegankelijk! Zoek je favoriete viaduct of berg en ga de uitdaging aan.

Wanneer: Tussen 1 mei – 1 sep
Hoogtemeters: 200m, 250m of 300m
Waar: In je eigen, heuvelachtige, omgeving

Virtueel NL
Een platform met verschillende runs! Twee zussen die samen dit te gekke initiatief ‘runnen’, motiverend! Mooie medailles ook en allemaal verschillende afstanden en/of uitdagingen.

Wanneer: Naar keus!
Afstand: Naar keus!
Waar: In je eigen omgeving

Corona Mars
Dit is eigenlijk een wandeluitdaging, maar hardlopend kun je hem natuurlijk ook doen! Op de zaterdagen in juni kun je deelnemen aan verschillende uitdagingen.

Wanneer: zaterdagen in juni
Afstand: Verschillende afstanden
Waar: In je eigen omgeving

Amsterdam UMC Virtual edition.
Jaarlijks samen rennen voor het goede doel, maar nu even alleen. Leuk initiatief van Amsterdam UMC. Inclusief runners-app, klassement en medaille!

Global Running Day!
Op 3 juni is het Global Running Day! Ik denk dat over de hele wereld verschillende initiatieven zijn om hardlopers (op afstand) samen te laten hardlopen. O.a. bij Run2Day kun je een startnummer ophalen die je op 3 juni kunt opspelden. Kijk op hun website hoe je deel kan nemen en prachtige prijzen kan winnen!

Aan welke virtuele start sta jij komende weken en/of maanden? En mocht er een virtuele run ontbreken, dan voeg ik hem graag toe aan het lijstje; virtuele runs van 2020!

2 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*