Road to…. Update!

Road to…. Update!

Een kleine update! Het is nu een dikke twee en een halve week geleden dat ik de halve marathon van Berlijn liep. Hoe dat ging lees je hier terug. De week na de halve had ik een flinke hardloopdip. Ik had even geen zin om te lopen of mij bezig te houden met de website (sorry!). Nu zijn we een dikke twee weken verder en na een paar keer te hebben getraind, het ontvangen van motiverende woorden van anderen en zondag een fijne run te hebben gelopen, kan ik zeggen dat mij motivatie terug is!

Omdat ik verschillende loopjes heb gepland en mijn motivatie er weer is, wil ik jullie de komende tijd weer op de hoogte houden van mijn trainingsweken. Mij helpt het om te blijven trainen en wie weet motiveert het jou!

Ten eerste loop ik hard omdat het mij een ontzettend fijn gevoel geeft, zowel tijdens als na de run, maar ik ben wel iemand die doelen nodig heeft. Met gewoon gaan hardlopen zonder een doel in mijn achterhoofd heb ik moeite. Dus ben ik eens gaan nadenken en heb ik een aantal doelen opgeschreven.

 • Een PR op de vijf kilometer
  Ik wil graag sneller worden en laat daarom ook even de langere afstanden links liggen. Voorlopig staat er geen halve marathon op de planning, dus wil ik de focus leggen op intervaltrainingen en tempoloopjes. Mijn PR op de vijf kilometer is nu 23:50 en daar wil ik graag onder!
 • Een PR op de tien kilometer
  Mijn tijd op de tien is op dit moment 51:10. Doel voor dit jaar is hem natuurlijk aanscherpen, maar stiekem zou ik wel onder de 50 minuten-grens willen duiken, wie weet!
 • Meer korte en kleine wedstrijden plannen
  Ik heb een aantal wedstrijden al gepland en mij ingeschreven, maar ik wil meer gaan deelnemen aan kleine runs in de omgeving. Ik denk dat juist die kleine runs een goede extra training zullen zijn.
 • Meer trainen met anderen
  Ik kan ontzettend genieten van het in mijn eentje hardlopen, maar ik merk dat de meiden tijdens de Running Girls Groningen training meer uit zichzelf halen en dat wil ik ook! Dus wil ik vaker een training met anderen plannen.
 • Mijn core en beenspieren versterken
  Met alleen hardlopen kom ik er niet! En dus wil ik komende weken meer mijn corespieren trainen en mijn benen sterker maken.

Mijn eerste run die op de planning staat is de Nacht van Groningen. Een vijf kilometer die ik snel wil gaan lopen en het liefst streep ik doel één al af! De komende weken kun je dus lezen hoe de trainingen voor die snelle vijf afgaan.

Liefs,

Kelly

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*