Twee halve marathons in drie weken, maar wat nu?

Twee halve marathons in drie weken, maar wat nu?

Ik liep afgelopen periode twee halve marathons in drie weken. Eentje (Reading halve marathon) waarbij ik echt niet lekker liep en ontzettend last van mijzelf had en eentje (Boedapest halve marathon) waarbij ik vleugels had en niet kon stoppen met genieten! Zo’n ontzettend contrast, maar achteraf erg leuk om te ervaren. Mijn twee grote doelen zitten er nu dus op, maar wat nu?

Kort en krachtig.
Hier keek ik al weken naar uit! Weer kort en krachtig kunnen lopen, heerlijk! Ik ben ontzettend fan van fanatieke intervaltrainingen en die heb ik de afgelopen weken dus niet gedaan en echt gemist. Dit om zware benen te voorkomen tijdens de twee halve marathons. Dus de komende weken mag ik eindelijk weer flink aan de bak! Niet dat de trainingen die ik liep mij niets deden, ik vind het gevoel van verzuring alleen zo fijn.

Tien kilometer!
Op 10 mei sta ik aan de start van de Gemert City Run. Van de organisatie kreeg ik de vraag of ik het leuk zou vinden om mee te doen, super leuk! Ik mocht mijzelf en nog iemand anders inschrijven voor een afstand naar keuze en ik sta dus op 13 mei samen met Wilja aan de start van de Gemert City Run. Doel? Zo snel mogelijk lopen en helemaal kapot gaan, zin in!

Jep, toch een halve..
Op 10 juni start ik voor de vierde keer in Zwolle! Twee keer liep ik er al een halve marathon en vorig jaar stond ik aan de start van de vier Engelse Mijl, maar dit jaar toch weer gekozen om een halve te gaan lopen. Ergens heb ik hier totaal geen zin in! En als ik heel eerlijk ben wil ik het liefst zo kort mogelijk blijven lopen, een tien kilometer is eigenlijk al te ver, maar Zwolle is gewoon zo ontzettend leuk en loopt heerlijk!

Dus de komende weken zullen mijn trainingen eindelijk weer eens kort en krachtig zijn, maar komen er (klein beetje helaas) ook langere duurlopen in mijn trainingsschema voor. Ik zal jullie de komende weken af en toe op de hoogte houden over hoe mijn trainingen gaan!

Liefs,
Kelly

 

2 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*