Review: Running Like A Girl! + Winactie!

Review: Running Like A Girl! + Winactie!

Voor de zomervakantie kreeg ik dit boek in de brievenbus en na een paar bladzijden lezen, was ik direct enthousiast! Of je nou een ervaren loopster bent of een startende, dit boek krijgt je sowieso van de bank af! Ik las het boek in één ruk uit en kreeg direct zin om een stukje te rennen. Hieronder vind je een uitgebreide review en een winactie. Ik mag namelijk drie boeken weggeven!

Eigenlijk lees ik niet meer zoveel. Waarom weet ik ook niet, altijd met veel plezier gedaan. Toen ik dan ook de vraag kreeg of ik na het lezen van Running Like A Girl  (geschreven door Alexandra Heminsley) een review zou willen delen, dacht ik: dan moet ik dus eerst stil gaan zitten en het boek echt gaan lezen, uitdaging! Maar ik heb van ieder hoofdstuk genoten. Running Like A Girl gaat over een startende loopster met een fantastisch doel! Het boek bestaat uit 2 delen. Deel 1; Het persoonlijke hardloopverhaal van Alexandra. Deel 2; Hardloopvragen waar bijna iedere loopster zich in kan herkennen met natuurlijk de bijbehorende antwoorden.

Na een paar hoofdstukken zat ik echt helemaal in het boek, want Alexandra en ik hadden ineens hetzelfde doel! Na wat tegenslagen en geen plezier kunnen vinden in het hardlopen maakte Alexandra een bizarre keuze; ze schrijft zich (als beginnend hardloopster) in voor de London Marathon. Vanaf dit punt was ik dus verkocht. Alexandra laat je het hele traject richting haar grote doel meeleven. En met vallen en opstaan (wat voor veel hardlopers zeer herkenbaar zal zijn) is het moment eindelijk daar.. de London Marathon!

Ook al is Alexandra haar doel groot, iedere hardloopster (welke afstand je ook loopt) of bankzitter die de wens heeft om ooit eens te gaan lopen, zal zich in het boek herkennen en ik raad dit boek dan ook zeker aan!

Herkenbare situaties, gênante hardloopavonturen, ontroerende momenten en antwoorden op veel gestelde hardloopvragen; ze komen allemaal voorbij!

Winactie!
Running Like A Girl gaf mij wat extra motivatie om van de bank af te komen en met plezier mijn hardloopschoenen aan te trekken, helemaal omdat het doel van Alexandra zo herkenbaar is! Om kans te maken op één van de drie boeken hoor ik graag waarvoor jij net wat extra motivatie nog hebt! Dit kun je delen onder de Instagrampost, onder het Facebookbericht of onder deze review, succes! De winnaars breng ik maandagavond (10 september) op de hoogte!

 

14 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*