Running Girls Groningen bestaat 4 jaar!

Running Girls Groningen bestaat 4 jaar!

Precies vier jaar geleden was de eerste Running Girls Groningen training! Het was een spontaan idee van Marit en mij om samen met andere meiden hard te lopen en elkaar te motiveren. Al snel groeide het uit tot echt trainen in plaats van gezellig hardlopen en werden de trainingen steeds drukker. Marit is helaas al een tijd gestopt met Running Girls Groningen, maar ik ben het nog lang niet zat! Zelf hardlopen doe ik door de grote groep meiden allang niet meer op de dinsdagavond, maar alle meiden motiveren doe ik graag en met veel plezier!

Vier jaar lang trainen er dus iedere dinsdagavond fanatieke meiden ergens in Groningen. Veel meiden lopen al jaren mee, sommige komen één keer per maand en sommige meiden zie ik drie keer en daarna nooit meer. En ik vind het allemaal even leuk! Wie er ook op de training is, fanatiek of niet, ik geef ze allemaal even graag training en mijn aandacht.

Vier jaar training geven is best een dingetje en daarom wil ik het vieren! Vieren met alle meiden die elke week, één keer per maand, drie keer zijn geweest of de verjaardag gewoon willen meemaken.

Dus 18 juli geef ik graag een hardloopfeestje!
Kom jij ook?

Meer info over het evenement vind je hier.

One Comment

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*