Road to Disneyland Paris!

Road to Disneyland Paris!

Mijn laatste Road to Disneyland Paris! Zondag is het dan eindelijk zover! In deze laatste update lees je of ik er klaar voor ben, maar ook of Wilja er zin in heeft en het allemaal nog wel ziet zitten!

Ik loop dus op zondag 25 september de halve marathon en dit doe ik niet alleen! Tijdens het Disneyweekend ben ik  aanhang van Wilja, haar plus one! Samen lopen we dus die halve en gaan we genieten van Disneyland Parijs! Naast ons gaan er nog andere Running Girls die kant op, waaronder juf Marit! Ik kijk er ontzettend naar uit! Een snelle tijd gaat hem niet worden, maar genieten komt helemaal goed! En of wij er klaar voor zijn lees je hier.

Wilja.
Na mijn marathon in juni begon ik, na een paar weken rust, met mijn training voor de halve marathon. Ik zag enorm tegen de duurlopen op, want ik was bang dat ik geen lange afstanden meer aan kon. Geen idee waarom ik dit dacht na het lopen van een marathon, maar het was echt een dingetje voor mij. Totdat ik samen met Kelly naar Hamburg ging. Daar liepen we een tien kilometer samen met Runfleet, een runningcrew, en die liep ik zooo lekker en zonder moeite! Dit gaf mij weer meer dan genoeg zelfvertrouwen voor het lopen van lange afstanden. In de zomer ging het trainen goed en met de gedachte in mijn hoofd dat Disney een funrun zou gaan worden, was de druk om steeds harder en verder te gaan totaal niet aanwezig. Ook wel eens lekker om op deze manier te trainen. Uiteindelijk heb ik genoeg kilometers gemaakt en ga ik vol vertrouwen naar Disneyland! Een PR wordt het zeker niet, maar daar gaat het ook niet om. Het wordt 21 kilometer lang genieten van Disneyland Parijs, Mickey die ik onderweg vast tegen gaan komen, de te gekke outfits van andere hardlopers en het samen hardlopen met Kelly! Disney here we come!

Ik.
Ben ik fit? Ja! Ben ik gemotiveerd? Ja! Heb goed getraind qua hardlopen en specifiek op een halve marathon? Nee! Ik ben niet halve marathon getraind en vind het daarom ook een enorme uitdaging. Rot end! Maar ik voel mij wel ontzettend fit en gemotiveerd. Dus op karakter gaat het mij sowieso lukken! Of ik een doel heb? Ja, genieten! Tijd ga ik niet naar kijken, laat ik echt links liggen. Enige wat telt is plezier! Plezier in het lopen en genieten van het fantastische avontuur. Zaterdagochtend mogen we gelijk al aan de bak, we starten om 07:00uur met de vijf kilometer, extra medaille! En zondagochtend om 07:00 uur vol adrenaline en met een grote glimlach staan wij aan de start van de halve marathon, spannend!

Zoals je kunt lezen zijn wij er helemaal klaar voor! Zondag in de loop van de dag zal ik jullie op de hoogte brengen over hoe het met ons is gegaan!

foto: Pim Rozendaal

2 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*