Road to Disney… Hardlopen in Oranjewoud!

Road to Disney… Hardlopen in Oranjewoud!

Road to Disney! Eindelijk weer een doel en wat voor één! Op zondag 25 september loop ik in Disneyland Parijs de halve marathon! Tot aan Disney zal er iedere maandag een nieuwe Road to online komen! Een kort verslagje van mijn trainingsweek richting die halve marathon.

Ik loop dus op zondag 25 september de halve marathon en dit doe ik niet alleen! Tijdens het Disneyweekend ben ik Wilja haar aanhang, haar plus one! Samen lopen we dus die halve en gaan we genieten van Disneyland Parijs! Naast ons gaan er nog andere Running Girls die kant op, waaronder juf Marit! Ik kijk er ontzettend naar uit, maar hoe gaat het trainen?

Een dik vet PR zit er helaas niet in. Ik ben met de trainingen laat begonnen omdat er lang twijfel was of ik die halve wel zou lopen. Na de verlossende ja ben ik gaan trainen en mijn duurlopen gaan uitbouwen, maar ideaal is het niet! In zeven weken trainen voor een snelle tijd op de halve, dat is is voor mij te kort! Mijn duurbasis is helaas niet zo goed. Maar uitlopen ga ik hem zeker en om zo lekker mogelijk te kunnen lopen en echt te kunnen genieten, neem ik mijn trainingen wel serieus! Ik ben dus al een tijdje aan het trainen, maar door de mini blog-vakantie kwamen er geen updates online.

Oranjewoud

Er is alweer een week voorbij, het gaat echt veel te snel! Deze week is qua hardlopen een leuke week geweest, maar mijn duurloop is erbij ingeschoten. Mijn hardloopweek begon eigenlijk pas op vrijdag, maar donderdag heb ik lekker gewandeld en mijn benen los gefietst in en om Oranjewoud. Mijn ouders wonen in een super fijne en groene omgeving, waardoor buiten zijn als vakantie aanvoelt.

Oranjewoud

Op vrijdag deed ik dus mijn eerste hardlooptraining. Een relaxte intervaltraining dwars door het bos, heerlijk! kleine kilometer inlopen, 5x +/- 250m aanzetten en 200m dribbelpauze en relaxt uitlopend weer naar thuisthuis, fijn! Mijn benen voelen goed en langzaam komt er weer wat snelheid terug.

Oranjewoud

Zaterdagochtend gaf ik eerst de warming-up tijdens de training van Mind2Run en liep daarna zelf lekker mee. Leuk om eens mee te lopen met een groep i.p.v in mijn eentje. Dwars door het bos van Oranjewoud was een parcours uitgezet met gekleurde hoedjes (soort pionnen). Een divers parcours, met verschillende afstanden van actief en rust. Super lekker gelopen!

Oranjewoud

Eigenlijk moest ik vandaag mijn duurloop doen, 14 à 15 kilometer, maar dat liep even anders. Zaterdagmiddag kregen Marit en ik de vraag of we zondag om 13:00uur in Nijmegen konden zijn voor een shoot van Run2Day. Super leuk om te doen, maar wel de hele dag de deur uit geweest. Gelukkig tijdens de shoot genoeg heen en weer gerend om toch nog het gevoel te hebben dat ik getraind heb, maar ik heb mijn duurloop dus gemist.

En nu ik dit stukje aftyp is het alweer maandag en is er een nieuwe week begonnen. Mijn loopdagen weet ik nog niet. Werk, volle agenda en ook nog Noorderzon zitten mij in de weg, maar komt goed! Er had nu ook al een Running Girl van de week online moeten staan, maar dit lukte helaas niet omdat de geplande meiden nog heerlijk op vakantie zijn en ik nog iets ‘moet’ weten of hebben. Stay tuned!

Tot volgende week!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*