Road to Disney.. Komt het allemaal wel goed?

Road to Disney.. Komt het allemaal wel goed?

Komt het allemaal wel goed? Dat is de vraag die ik mezelf de afgelopen dag zo vaak heb gesteld! Echt ik heb even geen idee hoe ik een halve marathon moet gaan lopen, maar we houden hoop!

Ik loop dus op zondag 25 september de halve marathon en dit doe ik niet alleen! Tijdens het Disneyweekend ben ik Wilja haar aanhang, haar plus one! Samen lopen we dus die halve en gaan we genieten van Disneyland Parijs! Naast ons gaan er nog andere Running Girls die kant op, waaronder juf Marit! Ik kijk er ontzettend naar uit, maar hoe gaat het trainen?

Komt het allemaal wel goed

Mijn eerste run van de afgelopen week liep ik op vrijdagochtend. Om 08:00 uur stond ik buiten voor een fijne intervaltraining, waarbij mijn lijf langzaam wakker werd en ik als maar sneller ging lopen. Na 500m inlopen en wat rekken begon ik aan de kern; 10x 200m actief en 100m dribbelen. Kort, maar krachtig. Mijn laatste paar tweehonderdtjes gingen lekkerder dan de eerste. Rustig uitgelopen en voldaan mijn dag begonnen.

Komt het allemaal wel goed

Eigenlijk had ik op zondag mijn duurloop moeten doen, maar heb ik gekozen om deze samen met Wilja te lopen op de maandagochtend. Voor mijn motivatie beter en wel zo gezellig! De duurloop ging fijn! Wel zware benen en wat gemopper, maar i did it!

Disney komt dus ontzettend dichtbij en ik vind het spannend. Voor een tijd wil ik niet gaan, maar ik wil zo graag kunnen genieten! Ik heb echt niet goed getraind, wel gelopen, maar niet specifiek voor een halve. Dus spookt de vraag nog steeds in mijn hoofd rond. Komt het allemaal wel goed?

Tot volgende week!

3 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*