Q & A Running Guide voor beginners!

Q & A Running Guide voor beginners!

In maart lanceerde ik mijn eerste e-book. Het idee zat al heel lang in mijn hoofd; een Running Guide voor beginners. Mijn hardloopavonturen en -tips deel ik via mijn sociale media kanalen en op www.runninggirls.nl. Naast het online motiveren, doe ik dit ook al een kleine zeven jaar offline. Ik geef iedere dinsdagavond hardlooptraining aan een gezellige groep meiden en daarnaast train ik ook individueel verschillende type hardlopers. Omdat hardlopen zo ontzettend fijn is, maar ik van velen hoor dat beginnen lastig is, kreeg ik zin om mijn kennis te bundelen en met jullie te delen.

Blij dat ik het heb afgemaakt en online heb gezet, de eerste lezers starten vandaag namelijk met trainingsweek drie, zo leuk! De afgelopen weken kwamen er verschillende vragen binnen en die bundel ik graag in deze mini Q & A. En mocht je na het lezen van deze Q & A nog een vraag hebben, stuur mij dan een mailtje! (info@runninggirls.nl)

Voor wie is de Running Guide geschreven? 
Deze Running Guide is echt voor beginners. Naast alle tips krijg je ook ook een 10 weken hardloopschema. Aan het einde van deze 10 weken kun je 30 minuten, zonder te wandelen, hardlopen!

Wat voor tips kan ik terug lezen in deze Running Guide?
Je vindt 7 tips voor beginnende hardlopers, tips om doelen op te stellen en uitleg over de verschillende trainingsvormen. In de Running Guide link ik vaak door naar runninggirls.nl. Zo kun je (als je op de toegevoegde links klikt) nog meer lezen en leren over het uitgeschreven onderwerp. Het e-book telt 19 pagina’s, maar is eigenlijk een stuk groter dan dat.

Is de Running Guide echt alleen voor beginners?
Nee! Naast een échte beginner, is het e-book ook ideaal om weer verantwoord te beginnen met hardlopen na een vervelende blessure of bijvoorbeeld zwangerschap. Vaak pakt men het hardlopen weer té snel op, met het 10 weken hardloopschema bouw je rustig op en zet je een fijne basis voor je toekomstige hardloopdoelen.

Kan ik direct beginnen met trainen? 
Yes! Er zit geen datum aan het schema verbonden, je kunt starten met het 10 weken schema wanneer jij dat wilt. Enige wat ik wel aanraad is een paar juiste hardloopschoenen en een stopwatch. Speciale hardloopkleding of bijvoorbeeld een sporthorloge heb je niet nodig.

Heb ik een e-reader nodig om het e-book inclusief het schema te lezen?
Nee! Je krijgt na het verwerken van de betaling een mailtje met daarin een link om de Running Guide als pdf bestand te downloaden. Na het downloaden kun je op je telefoon, laptop of tablet de Running Guide lezen.

Bovenstaande vragen kreeg ik afgelopen weken meerdere keren binnen. Mocht er nog een vraag en antwoord ontbreken, stuur mij dan gerust een mailtje via info@runninggirls.nl.

En voor iedereen die graag wil beginnen met hardlopen, de Running Guide voor beginners is via deze link voor € 4,95 te bestellen.

Heel veel plezier & succes!

One Comment

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*