Q & A Running Guide van 30 naar 60 minuten hardlopen!

Q & A Running Guide van 30 naar 60 minuten hardlopen!

In maart lanceerde ik mijn eerste e-book. Het idee zat al heel lang in mijn hoofd; een Running Guide voor beginnersMijn hardloopavonturen en -tips deel ik via mijn sociale media kanalen en op www.runninggirls.nl. Naast het online motiveren, doe ik dit ook al een kleine zeven jaar offline. Ik geef iedere dinsdagavond hardlooptraining aan een gezellige groep meiden en daarnaast train ik individueel verschillende type hardlopers. 

Twee weken geleden kwam mijn tweede running guide online. Na het lanceren van mijn eerste running guide, kwam vaak de vraag of er ook een deel twee zou komen. Natuurlijk! Een running guide voor lopers die al een tijdje hardlopen. Ik kreeg over het tweede e-book een aantal vragen binnen en die bundel en beantwoord ik graag. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken of je de running guide van 30 naar 60 minuten hardlopen aan wilt schaffen!

Voor wie is de running guide geschreven?
Voor lopers die al 25 à 30 minuten aaneengesloten kunnen hardlopen, maar graag verantwoord die extra stap willen zetten. Aan het einde van het 10 weken trainingsschema loop jij 60 minuten aaneengesloten hard.

Kan ik direct starten met het schema? 
Yes! Het schema duurt 10 weken en kan op ieder moment gestart worden. Er zit dus geen datum aan verbonden.

Heb ik een sporthorloge nodig? 
Nee! Alle trainingen zijn uitgeschreven in minuten. Speciaal een sporthorloge aanschaffen hoeft dus niet, een stopwatch is al voldoende. In de running guide vind je wel een hoofdstuk over hardlopen op hartslag, een hartslagband en/of horloge is dan wel handig. Maar om het schema te volgen heb je geen sporthorloge nodig.

Welke tips kan ik lezen in de running guide? 
In de running guide vind je verschillende hardlooptips. Basistips, techniektips en uitleg over de verschillende trainingsvormen. Klik hier voor de inhoudsopgave. In de running guide link ik vaak door naar runninggirls.nl. Zo kun je (als je op de toegevoegde links klikt) nog meer lezen en leren over het uitgeschreven onderwerp. Het e-book telt 23 pagina’s, maar is eigenlijk een stuk groter dan dat.

Heb ik een e-reader nodig om het e-book inclusief het schema te lezen?
Nee! Je krijgt na het verwerken van de betaling een mailtje met daarin een link om de running guide als pdf bestand te downloaden. Na het downloaden kun je op je telefoon, laptop of tablet de running guide lezen.

Bovenstaande vragen kreeg ik afgelopen week meerdere keren binnen. Mocht er nog een vraag en antwoord ontbreken, stuur mij dan gerust een mailtje via info@runninggirls.nl.

De running guide is voor €4,95 via de link te bestellen

Heel veel plezier & succes!

Tip: ben je een beginnende loper? Misschien is de combi deal dan iets voor jou!

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*