Nog maar drie weken!

Nog maar drie weken!

Nog maar drie weken te gaan tot de halve marathon, spannend! 19 maart is het dus zover en sta ik samen met mijn nicht Jo aan de start van de halve marathon van Reading. Daarom een kleine update hoe de trainingen tot nu toe gaan en of ik en Jo er een beetje vertrouwen in hebben!

Afgelopen weken was ik op vakantie in Vietnam, maar omdat Wilja in training is voor de marathon hebben we gelukkig niet stil gezeten en elkaar gemotiveerd! We hebben vier keer kunnen trainen en tijdens deze trainingen er iets van proberen te maken. Het klimaat was ontzettend wennen, dus ideaal was het niet. Vlak voor Vietnam liep ik in Apeldoorn nog een 16 kilometer. 16 zware kilometers, waar ik mijn tempo niet goed vast kon houden; slechte generale?

Afgelopen week heb ik een paar keer hardgelopen en dat ging gelukkig heerlijk! De korte tempo loopjes door de storm gingen super en de fijne duurloop gaf wel een beetje extra vertrouwen. Of een tijd onder de twee uur er echt inzit durf ik niet te zeggen, maar proberen zal ik het zeker! Zin om af te zien!

Ook Jo gaat op dit moment ontzettend goed! Haar lange afstanden gaan super en het intervallen gaat ook steeds beter. Even had Jo last van haar knie, maar na een paar goede behandelingen lijkt dat nu ook beter te gaan! We maken ons wel een beetje zorgen over de afstand en of we er wel echt klaar voor zijn, maar die finish gaan we sowieso halen!

Met dus nog maar drie weken te gaan heb ik toch al wel een beetje gezonde spanning als ik aan die halve marathon denk! Ik kijk er ontzettend naar uit, laat die 21.1 kilometer maar komen!

Liefs,

Kelly (& Jo!)

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*