Nog maar 5 weken tot de Berenloop halve marathon!

Nog maar 5 weken tot de Berenloop halve marathon!

Vorige week vertelde ik zo vrolijk dat ik me fit en sterk voelde, deze week had ik een klein dipje. Hoe mijn trainingsweek ging lees je hieronder.

Maandag ben ik de week direct goed begonnen met een fijne, maar pittige, intervaltraining. 4x 5 minuten aanzetten en 5 minuten gas terug. Ik mocht in de rustige 5 minuten niet te veel gas terug nemen en moest in een lekker tempo door blijven lopen. Van harte ging het niet, maar fijn was het zeker! Onderweg kwam ik heel gezellig een vriendinnetje tegen en heb ik mijn training zo afgemaakt dat we samen nog een stukje naar huis konden wandelen voor een gezellig kopje thee.

Woensdag moest ik eigenlijk een heuveltraining volbrengen, maar alles in mijn lijf zei nee. Ik had totaal geen zin, was moe en benen voelde ontzettend zwaar. Ik had natuurlijk de deur uit kunnen gaan en misschien was het super goed gegaan, maar ik koos voor een dagje extra rust. De geplande heuveltraining haalde ik vrijdag in. Omdat het nog al mistig was in Groningen ben ik niet naar het Kardinge gelopen, maar deed ik de training op een viaduct bij mij in de buurt. Benen voelde ontzettend goed en verzuurde bijna niet tijdens het omhoog rennen. Die extra rustdag was dus een goede keuze!

Zaterdag hoefde ik eigenlijk niet hard te lopen, maar ben ik toch de deur uit gegaan voor een rustige vier kilometer. Een klein blokje om en dat voelde heerlijk! Goed begin van de dag.

Afgelopen zondag stond mijn duurloop op het programma en die liep ik heel gezellig samen met mijn vader. Onze eerste keer samen hardlopen en direct een mooie lange afstand, gezellig! Het was heerlijk hardloopweer en op kletstempo liep ik een fijne 13 kilometer. Deze duurloop ging dus ontzettend goed en dat geeft veel vertrouwen voor die halve marathon.

Het kleine dipje op woensdag ben ik alweer vergeten en heb ik geen last van gehad! Mijn motivatie is nog goed aanwezig en het aftellen kan langzaam beginnen. Nog 5 weken tot de Berenloop halve marathon. Ik kan niet wachten!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*