Nog maar 2 weken tot de Berenloop Halve Marathon!

Nog maar 2 weken tot de Berenloop Halve Marathon!

Ik had het goede voornemen om wekelijks een update te schrijven over mijn trainingstraject. Totaal mislukt, maar omdat ik er best wat vragen over krijg, wil ik toch even delen hoe ik er voor sta en wat mijn doel zal zijn.

Over twee weken loop ik voor de vierde keer de Berenloop halve marathon op Terschelling en ik heb er ontzettend veel zin in! Tijdens de Berenloop, loop ik altijd mijn snelste tijden, zo gek! Het parcours is niet altijd even vlak, loopt een stuk over het strand en op een eiland heb je sowieso altijd een keertje wind tegen. Maar vorig jaar liep ik op Terschelling eindelijk eens onder die twee uur grens, wat mij tijdens snelle en vlakke runs nog niet was en is gelukt.

Mijn doel dit jaar. Weer eens onder die twee uur. Zo dat is er uit.

Ik weet niet echt of dit haalbaar is. Ik loop lekker in het rond, maar door onze zomervakantie en nog een paar weekendjes weg in de afgelopen maanden, heb ik onder andere de lange duurlopen niet optimaal kunnen doen. Wekelijks veel blijven lopen, maar voor mij is het mentale deel vaak de grootste uitdaging en juist dat heb ik net iets minder getraind. Ik voel me gelukkig wel ontzettend fit en ik ben lichter dan vorige edities, winst!

Met nog maar twee weken te gaan, kan ik ook niet heel veel meer doen. Fit blijven, niet aankomen en lekker blijven lopen, maar de benen niet te veel belasten. Ondanks dat ik 21 kilometer ‘moet’ hardlopen heb ik er wel ontzettend veel zin in!

Wie zie ik nog meer op Terschelling?

 

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*