Nog 100 dagen tot ons 4e buitenlandavontuur!

Nog 100 dagen tot ons 4e buitenlandavontuur!

Over 100 dagen sta ik samen met Esther aan de start van ons 4e buitenlandavontuur! Op 24 maart 2018 lopen we de halve marathon van Valencia en ik heb hier nu al ontzettend veel zin in! Op 24 maart staan niet alleen wij aan de start met heel veel andere recreanten, maar ook de hele wereldtop! Op hetzelfde moment vindt namelijk ook het WK halve marathon plaats. Wie weet eindig ik wel als 4376e van de wereld ;). Sowieso een ideaal en snel parcours om een persoonlijk record te lopen!

4e buitenlandavontuur
Esther en Ik in Parijs!

Onze traditie begon op 8 maart 2015 in Parijs! Een heuvelachtige, sfeervolle, feestelijke, maar toen vooral een zeer warme run! Met bosjes tegelijk vielen er mensen uit en de laatste kilometers hebben we alle twee alleen maar gehoopt dat we de ander niet op de grond zouden tegenkomen. Zonder kleerscheuren kwam en we gelukkig over de finish en een traditie was geboren!

4e buitenlandavontuur
Esther en Ik in Berlijn!

Ons 2e avontuur was op 3 april 2016 in Berlijn! Een vlak en snel parcours in een stad met zeer veel geschiedenis. Als verrassing waren mijn schoonouders naar Berlijn gekomen om ons aan te moedigen en bij de finish stond er een koud biertje op ons te wachten, heerlijk! Mijn raceverslag van deze halve marathon kun je hier teruglezen.

4e buitenlandavontuur
Esther en Ik in Boedapest!

Dit jaar liepen we samen op 9 april in Boedapest! Een prachtige run dwars door de stad. Lange lanen, mooie bruggen en ik liep er bijna een persoonlijk record! Hoe de Boedapest halve marathon ging, lees je hier terug.

Valencia is dus ons 4e avontuur en zeker niet de laatste! Ik heb er ontzettend veel zin in en kan niet wachten om die kant op te vliegen en van ons hardloopweekendje weg weer een succes te maken!

One Comment

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*