Mijn trainingsdoelen voor de komende weken!

Mijn trainingsdoelen voor de komende weken!

Een kleine twee weken geleden liep ik met veel plezier de Berenloop halve marathon, maar wat nu? Heb ik alweer een nieuw loopdoel of doe ik even een stapje terug? Hieronder lees je mijn trainingsdoelen voor de komende weken!

Tot nu toe heb ik nog geen nieuw loopdoel en ik vind het heerlijk! Alles even loslaten en rustig nadenken over een nieuw en uitdagend loopdoel. Komende weken ga ik op vakantie dus qua timing komt dit allemaal perfect uit. Zonder loopverplichting richting Zuid-Afrika, voelt heerlijk!

Echte doelen heb ik dus niet, maar ik wil niet helemaal stil blijven zitten. Mijn opgebouwde conditie en kracht wil ik niet helemaal kwijt raken. Gelukkig zijn mijn vriend en ik niet gemaakt om op het strand te liggen, dus wandelen zullen we sowieso iedere dag. Ook neem ik mijn weerstandsbanden van FitWithMarit mee! Zo kan ik overal krachtoefeningen doen.

Of ik ga hardlopen in Zuid-Afrika? Vast wel! Hardlopen kan overal. Het enige wat je nodig hebt is een weggetje van een paar honderd meter, meer niet. Een lange duurloop zal ik er vast niet lopen, maar intervallen ga ik zeker proberen!

Ik ben de komende weken dus op vakantie en ik heb niets klaarstaan voor de komende weken. Het zal hier waarschijnlijk akelig stil zijn. Mocht je mijn vakantie-avonturen willen volgen, neem dan eens een kijkje op mijn Instagram!

Tot snel!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*