Mijn London Marathon! #7

Mijn London Marathon! #7

Dit was de laatste trainingsweek van 2018! Een fijne trainingsweek met ook weer voldoende trainingskilometers.

Maandag was weer een heerlijke rustdag! Samen met mijn vriend (Dylan) was ik een nachtje in Zwolle en liet ik mijn hardloopschoenen thuis, uniek! Mijn hardloopschoenen gaan eigenlijk overal mee naartoe, maar maandag was een echte rustdag, dus heb ik mij daar braaf aan gehouden.

Normaal train ik een beetje mee tijdens de Running Girls Groningen trainingen, maar deze dinsdag ging in verband met Kerst niet door. Dan maar zelf een intervaltraining lopen! Dylan mee op de fiets en ik 6x 300m/300m, met 2 kilometer in- en 2 kilometer uitlopen. Deels door het bos, best pittig!

London marathon 7
Met moeders!

Woensdag ging ik samen met mijn moeder op pad voor een rustige en herstellende vijf kilometer, heel fijn!

Op donderdag hield ik verplicht rust. Omdat ik morgen (maandag) een 10 kilometer race loop, gooide ik mijn planning qua duurloop een beetje om. Normaal loop ik hard op donderdag, nu rust!

London marathon 7
Duurloop..

Vrijdag was duurloopdag! Geen zin om veel woorden hieraan vuil te maken, liep zo ontzettend beroerd. Ik kreeg mijn benen gewoon niet rond, had zin om te stoppen en dat heb ik ook 4x gedaan.

Een rustig rondje op zaterdag liep zo veel lekkerder dan mijn duurloop van gisteren, gek! Wel iets sneller dan op de planning stond, maar er was al veel vuurwerk om mij heen, langzamer lopen zat er even niet in.

Zondag heb ik echt niets gedaan, heerlijk! Keuken, badkamer, woonkamer én slaapkamer wel opgeruimd en schoongemaakt, toch een beetje bewogen!

Morgen sta ik dus aan de start van een 10km race, zin in! Ook direct mijn laatste kilometers van 2018!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*