Mijn London Marathon! #6

Mijn London Marathon! #6

Afgelopen week was een zeer drukke week! Veel werken, veel afspraken (o.a. hele leuke) buiten de deur en ik vierde al Kerst bij mijn schoonouders! Hoe mijn afgelopen trainingsweek ging, lees je hieronder. 

Maandag is tegenwoordig een beetje uitgeroepen tot rustdag, heerlijk! Stilzitten kan ik niet, hoeft natuurlijk ook niet, maar doe het wel rustig aan. Ik fietste 45 minuten op de spinningfiets en deed een paar krachtoefeningen met eigen lichaamsgewicht. Heel fijn begin van de week. 

Ik mocht deze training van mezelf echt meedoen! Dinsdagavond geef ik altijd training aan fanatieke loopmeiden, maar ik heb het goede voornemen om zelf steeds meer mee te trainen. Inlopen richting de training, 7x +/- 300m/100m en uitlopen, fijn! 

London Marathon 6
Annemerel liep 3:15:03 op de marathon!

Woensdag was een rustdag met veel leuke afspraken. Ik ging mee naar de verloskundige met een zwanger vriendinnetje, was in Amsterdam aanwezig bij de boekpresentatie van Annemerel (Trainen als een topatleet) en ging daarna nog lekker uit eten met mijn broertje. Veel in de auto gezeten en dus veel verplicht gerust. 

Op donderdag stond er een extensieve intervaltraining op het programma, maar deze heb ik door omstandigheden op het werk overgeslagen. Nog nooit zo’n gekke en heftige werkdag gehad en alles in mij gaf aan dat ik op de bank moest blijven zitten. Rondje hardlopen zou eerder iets kwaads doen dan goeds voor mijn gevoel. 

Actieve rustdag, maar wel lekker gefietst op vrijdag

London Marathon 6
Zo trots!

Zaterdag was duurloopdag! Voor het eerst zou ik verder lopen dan ooit en vond dit zo ontzettend spannend. Ik had gewoon wedstrijdkriebels, heel gek! Ik werd afgezet in Drachten en liep vanaf daar richting mijn schoonouders. Als verrassing kwam mijn vader door weer en wind mij tegemoet gefietst, zo fijn! Ik heb gelachen, gevloekt op windtegen en de regen, maar heb ontzettend genoten en 23 kilometer lang gelopen zonder te wandelen. Trots op deze prestatie. 

Gisteren liep ik dus zo fijn, maar mijn herstelloopje op zondagochtend was verschrikkelijk. De tijd ging zo ontzettend langzaam voorbij, niet normaal. Snel vergeten! 

Ondanks een training overslaan en een slechte zondagochtend zie ik het toch als een fijne trainingsweek, die duurloop geeft mij veel vertrouwen. Zin in een nieuwe week! 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*