Mijn London Marathon! #5

Mijn London Marathon! #5

Deel 5 alweer, maar gelukkig nog heel veel weken te gaan! Hieronder lees je hoe mijn afgelopen trainingsweek ging.  Zelf ben ik erg tevreden!

De week begon op maandag goed. Ik had een actieve rustdag en fietste mijn benen rustig los tijdens een 45 minuten durende spinningles.

London Marathon 5
Running Girls Groningen!

Op dinsdag gaf ik hardlooptraining in het Noorderplantsoen. Om deze week aan ‘makkelijke’ extra kilometers te komen, liep ik richting de training in plaats van de op fiets. Ook deed ik weer een beetje mee, fijn!

Woensdag was wederom een actieve rustdag. In verband met een wat drukkere werkweek heb ik er bewust voor gekozen om niet hard te lopen op woensdag, maar deed ik wel een lichte krachttraining. ’s Avonds ben ik gezellig uit eten geweest met vriendinnetjes, maar in plaats van op de fiets richting stad, wandelde ik heen en weer. Toch de benen een beetje rond laten gaan.

Eigenlijk zou ook deze donderdag een sportieve zijn, maar sloeg ik het fietsen last minute over. Benen voelden niet goed genoeg voor fietsen én hardlopen. Ook het hardlopen ging niet zoals ik had gepland, maar gelukkig wel even gegaan. In plaats van de geplande intervaltraining liep ik een rustige 30 minuten om toch mijn loopritme te behouden, fijne keus! 

Vrijdag was een echte rustdag! Wat ik gedaan heb? Bloggen, koffietje buiten de deur, gehangen, winkelmandjes gevuld met te veel hardloopkleding en alles weer weggeklikt en daarnaast lekker even gewandeld. 

London Marathon 5
Duurloop van 2 uur: check!

Op zaterdag stond mijn lange duurloop gepland. Ik koos voor een duurdoel in plaats van een afstandsdoel, even een keertje iets anders. Een duurloop van precies 2 uur die ik nog lang niet zat was, fijn gevoel! 

London Marathon 5
Sneeuw!

En toen lag er ineens sneeuw! Top timing, want ik had een herstelloopje op de planning staan en gelukkig geen lange duurloop of intervaltraining. Gedwongen om rustig te lopen liep ik zondag een rustig 40 minuten herstelloopje. 

Ook deze trainingsweek was een fijne! Donderdag een klein dipje, maar ik heb wel gelopen! De sneeuw is alweer weg, dus laat deze nieuwe trainingsweek maar komen! 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*