Mijn London Marathon! #4

Mijn London Marathon! #4

Mijn 4e blog alweer over mijn trainingstraject richting de London Marathon, de tijd gaat echt veel te snel!  Afgelopen week was mijn 2e echte trainingsweek en het ging super! Wat ik zoal deed, lees je hieronder.

Afgelopen maandag had ik een cursusdag in Vianen. Dankzij de lange autorit (spits en slecht weer is een stomme combi) en de cursus had ik een mega nietsdoen-dag. Dikke 3 uur in de auto heen, hele dag luisteren en stilgezeten en weer een dikke 3 uur terug, niet te doen! Bewust had ik die dag een rustdag gepland, maar door dat vele zitten werden mijn benen ook niet veel beter.

London Marathon 4
Maandag was zoals je ziet echt een inactieve dag, stom.

Dinsdag liep ik af en toe een beetje mee tijdens de Running Girls Groningen training, niet te gek, maar toch lekker een beetje gelopen, fijn!

Woensdag was totaal niet mijn dag, vraag mij niet waarom, maar niets wou. Eigenlijk had ik ook helemaal geen zin om te lopen, maar mijn vriend schopte me gelukkig de deur uit. Ik liep met gemopper 1 kilometer in, liep met een grote glimlach de kern (5x 300m/300m) en liep voldaan een kilometer weer uit. De dag gelukkig goed afgesloten!

Donderdag was een sportief dagje! Na 45 minuten spinning tussen de middag stapte ik na werktijd direct de deur uit voor een fijne tempotraining. 2 kilometer inlopen, 4 kilometer steeds een beetje sneller en weer 2 kilometer uitlopen. Mijn snelste kilometer liep ik in 4:31, blij mee!

Vrijdag was echt een rustdag en deed ik lekker helemaal niets. Wel vierde ik Sinterklaas met mijn ouders, broer en vriend. Ik kreeg onder andere een te leuke surprise (zie hoofdfoto)! 

London Marathon 4
De gezellige duurloop!

Op vrijdag vierden we dus Sinterklaas bij mij ouders, zaterdag bij mijn schoonouders. Eigenlijk wonen ze maar 3 à 4 kilometer bij elkaar vandaan, maar ik ging met een mega omweg van mijn ouders naar mijn schoonouders. Onder gezellige en fijne begeleiding van mijn vader en broer(tje) liep ik totaal 18 kilometer. Een fijne, makkelijke en motiverende duurloop! 

Eigenlijk zou ik afgelopen zondag aan de start staan van de Bruggenloop, maar ik koos voor een rustige duurloop in plaats van een pittige 15 kilometer. Natuurlijk kon ik hem ook rustig lopen, maar ik vond zes uur reistijd voor een rustige 15 kilometer iets te veel. Omdat ik mijn duurloop zaterdag al had gedaan liep ik zondag zes rustige herstelkilometers.

Een fijne trainingsweek waarin ik ongeveer 40 kilometer hard liep, ik ben tevreden! 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*