Mijn London Marathon! #17

Mijn London Marathon! #17

Afgelopen week was echt totaal anders dan afgelopen weken. Ik ging een paar dagen op wintersport, liet mijn schema los en had als enige doel; heel blijven! Het heel blijven is gelukt én ik heb naast het snowboarden en alle gezelligheid, twee keer kunnen hardlopen in Oostenrijk. Hoe mijn afgelopen trainingsweek ging, lees je hier!

Op maandag had ik een actieve rustdag. Die heb ik eigenlijk iedere maandag, maar deze was wel iets minder actief als voorgaande weken. Geen 45 minuten gefietst, maar wel lichte krachttraining gedaan en aan mijn corespieren gewerkt.

Dinsdagavond liep ik richting de Running Girls Groningen training die dit keer bij het Kardinge was, gaf ik de training en liep ik weer terug. Geen inspannende trainingsdag, maar wel wat kilometers gemaakt.

Woensdagochtend vertrok ik met drie vriendinnen richting Oostenrijk voor een mini wintersport. Normaal ben ik ieder jaar in de sneeuw te vinden, voorheen zelfs 3 à 4 keer in het jaar, maar in verband met de London marathon had ik eigenlijk niets op de planning staat. Toch wou ik even naar de sneeuw! Mede omdat één van mijn beste vriendinnetjes er een seizoen zit. Woensdag hadden we dus een reisdag en deed ik helemaal niets!

Mijn London Marathon 17
Nienke, Ik, Sedie en Romy!

Omdat ik niet wist hoe ik mij zou voelen in Oostenrijk, liet ik mijn schema helemaal los en zou ik het hardlopen per dag aankijken. Donderdagochtend voelde het direct goed en stond ik 45 minuten eerder op dan de rest. Ik ben in de ochtenden altijd direct wakker, wat het opstaan zeer makkelijk maakt. Rond 06:30 uur stapte ik de deur uit voor een rondje hardlopen. Ter plekke bedacht ik de training (8×250/250). Een fijn begin van de wintersport! Rest van de dag heerlijk geboard en een paar uur gedanst in de après-ski.

Vrijdag nam ik hardlooprust, maar stond ik natuurlijk wel op mijn snowboard en in de après-ski.

Mijn London Marathon 17
Zaterdag run!

Zaterdag had ik eigenlijk het idee om niet te gaan hardlopen, snowboarden is voldoende inspanning en rust is ook belangrijk. Echter werd ik om 06:15 (!) wakker van de kerkklokken en omdat ik altijd direct wakker ben kon ik niet meer verder slapen. Dus schoenen aangetrokken en gekozen voor een rustige 6 kilometer, heerlijk!

Donderdag, vrijdag en zaterdag stond ik dus op mijn snowboard en liep ik 2x hard, zondag was een lange reisdag en deed ik lekker niets!

Overall een zeer sportieve week, wel met weinig kilometers, maar daar was ik op voorbereid! Ik ben gelukkig heel gebleven en kijk ontzettend uit naar de laatste 7 weken.

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*