Mijn London Marathon! #16

Mijn London Marathon! #16

Nog maar 8 weken te gaan en het begint langzaam al een beetje te kriebelen. Ik heb echt het gevoel dat ik goed op schema zit, maar 8 weken is kort! Hoofddoel is fit blijven en mezelf houden aan mijn schema. Als ik dat doe, komt het sowieso goed! Hoe mijn afgelopen trainingsweek ging, lees je hieronder.

De maandag was weer een actieve. Ik zat 45 minuten op de spinningfiets en ik liep 30 minuten hard. 5 minuten inlopen, 20 minuten hardlopen op een lekker tempo en 5 minuten uitlopen. Stond eigenlijk niet op het programma, maar het weer was zo lekker!

Dinsdagavond liep ik naar de Running Girls Groningen training in het Noorderplantsoen, gaf ik training en liep ik weer terug naar huis. Qua tempo erg ingehouden, maar toch wat kilometers gemaakt.

Op woensdag had ik een intervaltraining gepland. Op het schema stond kort en krachtig, dus koos ik voor een 8x 200m/200m training, heerlijk! Ik heb niet alles gegeven, maar lekker aangezet voor een fijne trainingsprikkel.

Afgelopen donderdag had ik een actieve rustdag. Ik koos bewust voor 2 dagen looprust, maar heb wel 45 minuten op de spinningfiets gezeten en gewerkt aan mijn corespieren.

Op vrijdag deed ik niets! Ik kan dat zo slecht, niets doen, maar ik heb goed gehangen, het huis opgeruimd en nog meer gehangen. Mezelf opgeladen en voldoende rust gegeven voor de lange duurloop die op zaterdag gepland stond.

Zaterdag is duurloopdag! Ik vind van A naar B rennen ontzettend motiverend, dus liet ik mij afzetten in Assen om vanuit daar naar huis te rennen. Ik liep mijn allereerste 30er, zonder te wandelen of te stoppen! Man wat ben ik trots op mezelf en wat geeft dit een vertrouwen richting de London Marathon.

De dag na mijn lange duurloop was ik erg benieuwd hoe mijn benen zouden voelen bij het opstaan. Ik had vermoeide benen verwacht, maar dit viel ontzettend mee! Zondag had ik een leuke en leerzame middag bij FC Groningen en ben ik bij thuiskomst direct de deur uitgegaan voor een 40 minuten herstelrondje door weer en wind. Benen voelden goed, fijn!

Weer een goede en positieve trainingsweek! Komende week zal dit wel iets anders zijn, ik zit namelijk een aantal dagen in de sneeuw. Ergens vind ik dit ontzettend spannend, ik ga nu juist zo goed qua trainingen, maar ik ga proberen rustig te snowboarden en wie weet kan ik een paar rondjes hardlopen! Hoe mijn trainingsweek inclusief mini wintersport is gegaan lees je volgende week.

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*