Mijn London Marathon! #12&13

Mijn London Marathon! #12&13

Een hele week niets geschreven en niets gedaan aan runninggirls.nl. Werk en privé zijn op dit moment een beetje hectisch en omdat runninggirls.nl een hobby is schiet dat er dan sneller bij in. Vind ik zelf helemaal niet erg, maar krijg lieve berichtjes of er iets aan de hand is, want het is ineens zo stil online. Niets aan de hand, alles is goed!

Afgelopen weken zijn mijn trainingen goed, maar ook niet zo goed gegaan. Het wisselde nog al en dit kwam mede door de externe factoren. Ik had moeite met mijn hoofd erbij te houden, waardoor lopen ook niet ontspannen ging. Gelukkig ging de Midwinter Marathon ontzettend goed en heb ik genoten van een lange duurloop samen met Wilja, Stefan en Susan! Die duurloop was wel pittig, maar 21 kilometer lang gezelligheid werkt ontzettend motiverend.

De andere trainingen zijn vooral onderhoud geweest, helaas niet perfect uitgevoerd, maar wel meters gemaakt. Deze week hoop ik alles weer lekker op te pakken en wat serieuzer te kunnen trainen. Hier thuis en op het werk is het nog een beetje onrustig, maar lopen laat mij ontspannen en is echt een momentje voor mezelf. Die momenten moet ik er dus niet bij in laten schieten en bewust tijd voor nemen.

Volgende week weer een gewone Mijn London Marathon met een update van mijn trainingen!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*