Mijn London Marathon! #1

Mijn London Marathon! #1

We zijn los!

Over 23 weken (eigenlijk 22 weken en 6 dagen, maar laten we het makkelijk houden) sta ik aan de start van mijn allereerste marathon! Ik vind het ontzettend spannend, kijk op tegen al die kilometers die ik ‘moet’ gaan lopen, maar heb wel ontzettend veel zin in dit leerzame en sportieve project!

Ik wil alle tips, tricks en theorieën naast elkaar neerleggen en voor mezelf goed uitzoeken wat voor mij gaat werken en wat niet. Tijdens deze sportieve en leerzame maanden neem ik jullie graag mee! Wekelijks zal er een Mijn London Marathon online komen met een lange of korte update hoe de trainingen voor de marathon zijn gegaan. Naast de updates zal ik ook verschillende tips en tricks delen. Dingen die ik zelf al geleerd heb of vragen die ik krijg over de marathon die ik dan beantwoord door middel van een uitgebreide blog.

Met nog 23 weken te gaan is deze week nog een officiële aanrommelweek (ik had mezelf na de Berenloop Halve Marathon 3 weken aanrommeltijd gegeven, lees; herstellen en lopen zonder schema), daarna ga ik los! Ik heb de eerste weken van mijn schema af, maar niets staat vast. Ik ga gewoon met het schema beginnen en pas hem aan zodra dit nodig is. De komende weken kunnen jullie dus wekelijks teruglezen hoe het is gegaan!

Ik heb er zin in!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*