Mijn hardloopdoelen voor de maand oktober!

Mijn hardloopdoelen voor de maand oktober!

De maand oktober is al lang begonnen, I know! Maar ik wou toch nog even mijn hardloopdoelen voor deze maand delen! Door ze te delen kunnen jullie mij eraan houden en dat werkt motiverend! Begin september stelde ik drie grote doelen op voor de laatste maanden van dit jaar. Om die grotere doelen te behalen, stel ik kleinere doelen per maand op, werkt voor mij ontzettend goed! Dus, komt ie!

Gezond blijven en klein beetje afvallen
Begin volgende maand loop ik de Berenloop halve marathon voor de vierde keer en ik hoop, als het weer meezit, een persoonlijk record te lopen. Grootste doel voor deze maand is dus fit blijven en als het kan een dikke kilo nog afvallen. Voor mij zal dit winst betekenen op de langere afstanden en alle beetjes helpen!

Rustige duurlopen goed uitvoeren
Ik heb afgelopen weken mijn duurlopen niet goed uitgevoerd. Door gezellig met anderen te lopen was mijn hartslag te hoog. Ik liep een zeer fijne 12km door Berlijn, maar ook hier was mijn hartslag te hoog. Dit moet dus anders! De komende duurlopen, tot de Berenloop, moet ik dus goed uit gaan voeren.

Motivatie behouden! 
Ik merk de laatste weken dat ik ritme mis! Weekendjes weg en daar omheen veel werken is leuk hoor, maar helpt niet mee qua ritme en regelmaat. Ik merk dat mijn motivatie voor het thuis hardlopen een beetje wegzakt. Op vakanties heb ik hier nul moeite mee, maar zodra ik thuis ben, zakt het direct af. Goed plannen dus de komende weken en op die manier ga mijn hardloopmotivatie proberen te behouden!

Drie focuspunten, gaat helemaal goed komen! Waar richt jij je pijlen op deze maand?

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*