Mijn hardloopdoelen voor de maand oktober!

Mijn hardloopdoelen voor de maand oktober!

Voorheen schreef ik iedere maand mijn hardloopdoelen op en plaatste ik die hier op runninggirls.nl. Omdat ik over vijf weken aan de start wil staan en de finish wil halen van de Berenloop halve marathon, deel ik graag mijn hardloopdoelen voor de maand oktober. Een extra stok achter de deur nu ook jullie mijn doelen weten.

Kilometers maken! 
Ik loop wat achter qua kilometers, maar dat is door omstandigheden helaas niet anders. De laatste week gaat het echt weer een stuk beter en maak ik langzaam meer kilometers. Opbouwen wil ik verantwoord doen en dan gaat het gewoon niet zo snel. Komende maand wil ik minimaal 100 kilometer hardlopen. Een mooi concreet doel!

Minimaal 3 uur per week fietsen. 
Omdat ik het hardlopen rustig wil opbouwen en ik de afstanden niet direct kan verdubbelen, fiets ik voor een extra conditieprikkel op een hometrainer. Komende maand wil ik naast het hardlopen minimaal 3 uur per week op de hometrainer zitten. Of dat nou 6x 30 minuten is of 1x 3 uur, dat maakt niet uit. Maar ik wil echt een extra conditieprikkel aan mezelf geven en dat gaat niet lukken met maar een uurtje in de week fietsen.

Core oefeningen! 
Ik val hiermee zo vaak in herhaling, echt niet oké. Hoe vaak ik wel niet tegen mezelf moet zeggen om dit te gaan doen. Hebben jullie een gouden tip om core oefeningen aangenaam en leuk te maken? Ik vind het namelijk verschrikkelijk! Komende maand wil ik het wéér op gaan pakken, al is het maar een paar minuten na iedere training.

Drie doelen die mij gaan helpen om de finish van de Berenloop halve marathon te halen! Zin in de hardloopmaand oktober en de Berenloop die op 3 november op de planning staat!

 

One Comment

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*