Mijn favoriete Body & Fit producten!

Mijn favoriete Body & Fit producten!

Ik koop eens in de zoveel tijd een voorraadje van onderstaande producten. Producten die ik eet of drink voor/na de training, producten die ik gebruik om mijn recepten aan te vullen en lekkerder te maken en producten die mij helpen bij een sneller herstel.

Eiwitrepen
Als ik in de ochtend ga sporten eet ik vaak een halve banaan of een halve eiwitreep. De andere helft bewaar ik voor na de training. Zo heb ik net wat extra energie om de training te beginnen en de andere helft gebruik ik om na mijn training weer wat energie aan te vullen. Een eiwitreep in je tas hebben is ook altijd handig mocht je uit het niet Hangry worden. Naast de gewone repen hebben ze nu ook een vegan variant.

Walnoten
Zo lekker om walnoten toe te voegen aan mijn bakje yoghurt of een handje te eten na het hardlopen. De walnoot stukje van de Body & Fit shop voeg ik vaak toe aan mijn gerechten. Naast de walnoten heb ik ook vaak een ongebrande en ongezouten noten mix in huis.

Foam roller
Bij de Body&Fit shop hebben ze veel meer dan alleen voeding. Na een training rol ik vaak mijn spieren los om bijvoorbeeld stijve kuiten te voorkomen.

Lezen & leren en daarna doen!
Ik ben fan van boeken die mijn nieuwe informatie of inzichten geven. Natuurlijk zijn veel onderwerpen al besproken en gerechten al gemaakt, maar een nieuw kookboek of sportboek met verschillende motiverende tips is altijd welkom! Mijn favoriet op dit moment? Dafne Likes!

Een frisse dorstlesser
Dankzij Marit ben ik gek geworden op dit drankje! Nocco BCAA Drink is een frisse dorstlesser en suikervrij! Eigenlijk wil ik alleen een blikje drinken na een training, maar de smaak peer is vaak tussendoor al op.

Eiwitpoeder
Dit voeg ik eigenlijk toe aan al mijn recepten. Eiwitten helpen bij herstel en hoe makkelijk is het om met twee eetlepels eiwitpoeder je recept direct eiwitrijker te maken. Ik gebruik vaak de basic vanille smaak.

Bovenstaande producten heb ik dus eigenlijk altijd in huis. Ze helpen mij bij herstel en maken mijn tussendoortjes lekkerder en eiwitrijker!

Welke Body & fit producten staat er bij jou altijd in de kastjes?

Mijn recepten vind je hier.

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*