Mijn drie grote hardloopdoelen voor dit najaar!

Mijn drie grote hardloopdoelen voor dit najaar!

Maandelijks stel ik kleine doelen voor mezelf op die mij helpen om gemotiveerd te blijven. In verband met de zomervakantie heb ik september overgeslagen, hier kom ik dus begin oktober weer op terug, maar wel deel ik graag een update qua grote hardloopdoelen. Dit jaar duurt nog een kleine vier maanden en hieronder vind je mijn drie grote hardloopdoelen voor dit najaar!

PR op de halve marathon. 
Zo. Die is er uit! Heel lang tegenaan lopen hikken of ik dit zou uitspreken. Een doel opstellen brengt bij mij soms ook een beetje prestatiedruk met zich mee en daar ga ik in het algemeen niet beter van lopen. Vorige jaar liep ik eindelijk onder die magische 2 uur grens op de halve marathon en ook dit jaar sta ik weer aan de start van de Berenloop Halve Marathon. Ik ben dit jaar lichter, gemotiveerder en de langere afstanden gaan mij mentaal beter af, dus scherp ik ontzettend graag mijn pr op de halve marathon begin november aan!

Iedere maand minstens 100km lopen
De London Marathon is echt nog ver weg, maar iedere kilometer in mijn benen is er één. Dus wil ik dit jaar iedere maand minstens 100km hebben hardgelopen. Sowieso iedere week een duurloop, maar de rest van de kilometers mag ik ook tijdens kleine loopjes bij elkaar sprokkelen.

2 à 3 kilo afvallen
Dit doel behalen ga ik denk ik het moeilijkst vinden! Als ik in de spiegel kijk vind ik het zelf niet nodig om af te vallen, ik heb ook gewoon een gezond gewicht, maar een paar kilo lichter kan het hardlopen wel makkelijker maken. Daarom vind ik dit doel denk ik de moeilijkste om te halen. Ik ervaar alleen motivatie om af te vallen tijdens mijn hardloopmomenten. Tijdens het trainen voel ik mezelf soms gewoon wat zwaar en log, maar de rest van de dag ervaar ik dit helemaal niet. Een uitdaging dus!

Met mijn drie grote hardloopdoelen voor dit najaar ga ik de komende maanden, tot aan de jaarwisseling, mee aan de slag. Tussendoor zal ik kleine tussendoelen opstellen, begin oktober zal ik mijn hardloopdoelen voor oktober delen.

Heb jij nog doelen voor dit najaar? Succes!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*