MEER-Run 2019 + Winactie!

MEER-Run 2019 + Winactie!

Vrijdagavond 17 mei vindt de 4e editie van de MEER-Run plaats! Deze recreatieve en gezellige run voert je via een ronde van 7km door het leefgebied en de natuur van Meerstad én loopt dwars door de historische dorpskernen van Middelbert en Engelbert.

Een paar jaar geleden is dit event ontstaan omdat de inwoners van de MEERdorpen (Middelbert, Engelbert, Euvelgunne en Roodehaan) een laagdrempelig hardloopevent wilden. De start-finish is in Meerstad zelf, maar het parcours brengt je langs prachtige natuur, gezellige dorpjes en is zowel verhard als onverhard.

MEER-Run
De routekaart van de MEER-run! Een prachtige route met zowel verharde als onverharde paden.

Mede door de aanwezigheid van tijdwaarneming, het wisselende parcours en de verschillende afstanden is de MEER-Run voor iedere hardloper een toegankelijke, leuke en sportieve uitdaging. Naast de 7 en 14 kilometer (twee rondes van 7km) is nieuw dit jaar de Kidsrun! In verschillende leeftijdscategorieën kunnen kinderen dit jaar ook deelnemen aan dit feestelijke hardloopevent.

Of je nou een fanatieke tijd-neer-zetter bent of een gezellige uitloper; de MEER-Run is voor ieder niveau, leeftijd en doel toegankelijk!

MEER-Run
Over deze straat loop je de laatste feestelijke meters!

Ik heb net een deel van het parcours gelopen en vond het prachtig!* Over een maand zal er nog meer blad aan de bomen zijn en is het natuurlijk een stuk drukker op en langs het parcours. Zelf hoop ik de 17e ook aan de start te staan en het leuke is, ik voldoe dan direct aan één van mijn hardloopdoelen voor 2019; vaker deelnemen aan lokale loopjes!

Sta jij samen met mij op 17 mei aan de start van de MEER-Run? Schrijf je dan nu in!

Winactie!
En voor wie eerst een gokje wil wagen: ik mag 2x 2 startbewijzen weggeven! Het enige wat jij hoeft doen, is mij vertellen met wie jij op 17 mei aan de start van de MEER-Run wilt staan! Laat een berichtje achter onder deze post of onder het Facebook en/of Instagram bericht, succes!

Meedoen kan tot en met zondag 21 april. (winnaars krijg maandag 22 april bericht)

*hoofdfoto is rond het 4 kilometerpunt gemaakt.

Deze winactie is ontstaan in samenwerking met de MEER-Run. 

 

7 Comments

 1. Samen met mijn man meedoen lijkt me

 2. Aileen de Vries

  Dit lijkt mij een super leuk toegankelijk loopje of samen met mijn vriendin Lianne te lopen. Ze heeft mij een aantal jaar geleden besmet met het hardloopvirus. Door dat we best ver van elkaar wonen lopen we niet zo vaak samen. Afgelopen week samen de cascaderun gedaan dat was zo gezellig dat we in de maand mei weer een loop samen willen doen. Wie weet wordt het wel de meer-run

 3. Ik zag hem al een aantal keer voorbij komen als gesponsorde post maar op een of andere manier had ik mezelf overtuigd dat dit ergens in het midden van het land was. Niks is minder waar, het is om de hoek! Ik zou van start gaan met mijn hardloopmaatje Naomi.

 4. Ellen Haveman

  Wat een leuke win actie!
  Ik zou graag willen winnen.
  Weet nog niet met wie k hem zo lopen maar heb verschillende gegadigden zoals mijn jongste zoontje van 11 jaar, of mijn man, of 1 van mijn vriendinnen…

 5. Leuk! Ik zou hem graag met mijn goede vriend Maarten willen lopen. Hij gaat door een zware periode en samen hardlopen blijft een lichtpuntje voor hem (en mij)

 6. Gaaf! Ik zag hem toevallig vandaag voorbij komen en dacht: dit lijkt me een prachtige ronde!
  Ik zou hem héél graag lopen met mijn hardloopvriendinnetje die ik via het internet heb leren kennen op een forum voor hardlopers! Twee jaar terug hebben we samen 10 km gedaan, maar door drukte hebben we weinig samen kunnen lopen daarna. Daarom lijkt het me super leuk om met haar dit te gaan doen!

 7. Monique van der Meer

  Super leuk! Ik zou graag met m’n vader mee willen doen. Met onze achternaam (van der Meer) is dit loopje op ons lijf geschreven 😉

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*