83 kilometer in juni!

83 kilometer in juni!

Eindelijk heb ik weer meters gemaakt, fijn! Mijn doel was minimaal 75 kilometer en dat heb ik gehaald! Ik heb deze maand natuurlijk gewoon in Groningen mijn rondjes gelopen, maar ik liep daarnaast ook op vier andere plekken hard, veel! Hoe de afgelopen maand is gegaan lees je hieronder.

Ik begon de hardloopmaand juni met een 5km door Gent, zo’n leuke stad om hard te lopen. Wel levensgevaarlijk qua ondergrond, maar mijn enkels hebben het overleefd. Tijdens het hardlopen veel van het oude centrum kunnen zien, tips waar je goed kunt hardlopen in Gent komen binnenkort online!

Thuis in Groningen heb ik veel kort werk gedaan en mijn duurlopen (dit was een doel) uitgebreid. Met een 8km in Groningen, een 10km op Schiermonnikoog en vandaag een dikke 12km in Kopenhagen ben ik de kilometers flink aan het opbouwen. Het zijn wel iets te grote stappen, maar korter kon gewoon niet! De 10km liep ik met een gezellig club meiden op Schiermonnikoog en de 12 kilometer van vandaag had Marit op haar trainingsprogramma staan. Marit traint voor de Marathon van Berlijn en een training overslaan kan natuurlijk niet. Dus ging ik gezellig mee! Maar de komende weken zal ik mijn duurafstanden rustiger uitbreiden of de afstanden een beetje hetzelfde houden.

Het intervallen ging deze maand minder goed dan dat ik zou willen. De eerste twee weken van deze maand gingen goed, zelfs nog even lekker gelopen met mijn broertje in Oranjewoud, maar de laatste twee weken liep ik vooral weer gewone rondjes. Komende maanden op blijven letten dus! Het is zo goed en fijn om een intervaltraining te doen en toch kies ik te vaak voor een makkelijk rondje, waarom weet ik ook niet..

Ik ben met deze hardloopmaand ontzettend tevreden! Mijn lijf en enkels voelen goed en ik heb zin om steeds meer te lopen! Mijn doelen voor de maand juli lees je maandag!

Hoeveel kilometers liep jij deze maand?

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*