Ik ben klaar voor de Berenloop halve marathon!

Ik ben klaar voor de Berenloop halve marathon!

Yes ik ben klaar voor de Berenloop halve marathon en heb er ontzettend veel zin in! Ik sta niet zo fit aan de start als afgelopen jaren, maar die finish ga ik halen! De afgelopen maanden heb ik helaas niet kunnen trainen zoals ik zou willen en dat heeft mij flink wat trainingsachterstand gegeven. Afgelopen weken heb ik geprobeerd mijzelf zo fit mogelijk aan de start te krijgen en dat is denk ik wel gelukt!

Om mijn conditie extra te prikkelen heb ik naast het hardlopen veel gefietst en dat werkte goed. De lange duurlopen heb ik niet kunnen doen, maar het fietsen was voor nu een goed alternatief. Wekelijks 2 uur buiten gefietst en nog extra op de hometrainer in de woonkamer gezeten. Ik heb gedaan wat kon en dat geeft voldoende motivatie voor de halve marathon.

Voor morgen heb ik geen tijdsdoel, enkel en alleen de finish halen. Terschelling is net als alle Waddeneilanden een uitdaging om op hard te lopen. Je hebt sowieso een keer wind tegen en vaak is dit op het strand. De voorspellingen voor morgen zijn uitdagend, maar dat maakt het stiekem leuker! Kom maar op met die storm en regen. Lekker afzien en de strijd aangaan met de natuur, het eiland en met mezelf.

Afgelopen maanden zijn door verschillende omstandigheden een emotionele en lichamelijke rollercoaster geweest en daarom kijk ik ontzettend uit naar die medaille. Van start tot finish ga ik met een lach, maar zeker ook met een traan, proberen te genieten van het prachtige Terschelling!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*