Ik ben een marathoner! Maar wat nu?!

Ik ben een marathoner! Maar wat nu?!

Het is alweer drie weken geleden dat ik de London Marathon heb voltooid! Ik krijg tijdens het terugdenken aan die super marathondag nog steeds een glimlach op mijn gezicht en voel me trots. Eigenlijk direct na de finish kreeg ik een aantal keer de vraag; wat nu? Op die vraag kon ik toen echt geen antwoord geven, maar het is nu drie weken later en ik denk dat ik een eerste antwoord heb! Ik heb lang nagenoten, mezelf drie verdiende rustweken gegeven en in die rustweken ook runninggirls.nl even met rust gelaten. Maar wat ik afgelopen dagen aan mezelf merk, mijn hardloop- en blogmotivatie begint weer te komen! Dus wat nu?

Om direct de meeste gestelde vraag te beantwoorden; JA ik wil ooit nog wel een keer een marathon lopen, maar voorlopig niet! Geen idee wanneer wel, maar voor nu voel ik geen marathonkriebels. Ik wil ook eerst weer lekker kunnen hardlopen, voordat ik hardloopdoelen ga opstellen. Ik denk dat ik bijna weer 100% loopfit ben. Lopen voelt soms nog wat zwaar, maar mijn benen voelen tijdens het lopen bijna weer even fit als voor de marathon. Komende dagen/weken ga ik nadenken over een nieuw hardloopdoel, want een doel heb ik wel nodig om te blijven lopen. Eigenlijk kriebelt het wel om over ongeveer 8 à 10 weken nog een halve marathon te lopen, maar zoveel keus qua wedstrijden is er in juni en juli niet. Hier kom ik dus op terug!

En wat nu met runninggirls.nl? Mijn grote doel is behaald en even dacht ik na de marathon, waar moet ik nu dan nog over schrijven? Nou dat schrijven komt wel goed. Ik heb de afgelopen weken voldoende ideeën opgeschreven en over hardlopen raak ik toch nooit uitgepraat! De komende weken kunnen jullie voldoende marathontips (verrassing..) online zien verschijnen en wil ik iedereen (beginner tot gevorderden) voorzien van hardlooptips.

Dus op de vraag; wat nu?
Is mijn antwoord; blijven hardlopen, een nieuwe hardloopdoel bedenken en runninggirls.nl blijven vullen met hardlooptips- en motivatie!

Stay tuned!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*