Hardlopen in Marrakech!

Hardlopen in Marrakech!

Hardlopen in Marrakech is zeker aan te raden! Eind januari maakte ik een prachtige road trip door Marokko en onze reis begon en eindigde in het kleurrijke Marrakech. Tijdens ons verblijf in deze magische stad stond ik aan de start van de Marrakech halve marathon! Een ervaring om echt nooit meer te vergeten. Hardlopen in Marrakech vond ik ontzettend bijzonder en daarom ga ik graag nog een keertje die kant op en jij kan mee! Samen met mij en Joanne (joimyroad.nl) kun jij op hardloopreis naar Marrakech in samenwerking met Pacuara Travel! Ga jij met ons mee?

Hardlopen in Marrakech!
We hebben twee reisopties (zie hieronder meer info). Het maakt niet uit voor welke trip je kiest! Op zondag kan iedereen aan de start staan en deelnemen aan een 10 of 20km dwars door Marrakech! Lange lanen, prachtige palmen, kamelen, motiverend publiek en tijdens het lopen heb je uitzicht op het atlasgebergte. Hardlopen in Marrakech vond ik een erg bijzondere en een unieke ervaring. Geen behoefte om hard te lopen, maar wil je toch mee? Dat kan, deelnemen aan het hardloopevent is namelijk niet verplicht!

hardlopen in marrakech

Runderlust!
We hebben twee verschillende opties voor deze reis, namelijk een citytrip en een rondreis. De citytrip is van vrijdag 5 oktober tot en met maandag 8 oktober. Wil je maandag nog niet naar huis, maar Marokko verder ontdekken? We got you covered! De rondreis is namelijk de citytrip in combinatie met een avontuurlijke reis door Marokko van vrijdag 5 oktober tot en met 13 oktober. Vanuit het bruisende Marrakech reizen we met behulp van een gids door het Atlasgebergte waar we het prachtige Marokko verder ontdekken. Check de site van Pacuara Travel voor het volledige programma: https://www.pacuaratravel.nl/marokko/

Wat kan je van ons verwachten?
Joanne en ik hebben allebei heel veel ervaring met hardloopraces in het buitenland. Wij staan dan ook graag voor jullie klaar als jullie vragen hebben rondom de race. Dit kan vooraf aan de race zijn maar natuurlijk ook tijdens de reis. Tevens zullen wij een week voor vertrek al onze tips met betrekking tot hardloopraces in het buitenland met jullie delen zodat jullie 7 oktober samen met ons goed voorbereid aan de start staan!

Dus, ga jij met ons mee hardlopen in Marrakech?!

Hier vind je alle info die je nodig hebt. Mochten er toch nog vragen zijn, mail mij dan gerust! info@runninggirls.nl

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*