Mijn hardloopplannen voor de komende dagen!

Mijn hardloopplannen voor de komende dagen!

Ik doe samen met nog zes vrienden mee aan de Carbagerun. De bedoeling van deze run: in een oude barrel (max 500,- euro) dwars door Europa rijden, onderweg opdrachten uitvoeren en ontzettend genieten. Dit jaar zijn wij na een spannende loting ingeloot en hebben we een auto gevonden die 250,- (!) euro kostte. Na een beetje sleutelen aan de auto zijn wij er helemaal klaar voor. Dit jaar gaat het avontuur richting de Baltische Staten en loopt de route door Duitsland, Polen, Litouwen, Letland en Estland. En voor de mensen die mij een beetje kennen kunnen het al raden:

Ik wil in alle landen hardlopen!

Ja je leest het goed, ik wil proberen de komende week hard te lopen in elk land waar we zijn. Ik kan natuurlijk nog niet zoveel hardlopen, maar aangezien we ook super veel in de auto zitten krijgt mijn enkel genoeg rust!

Mijn regels voor de komende dagen:

  • In elk land hardlopen
  • Minimaal 20 minuten
  • Duurloop, interval of tempoloopje
  • Luisteren naar mijn enkel

Nu al zo ontzettend veel zin in deze uitdaging! Er doen samen met ons nog 500 (!) teams mee en we slapen iedere nacht op de speciale Carbagerun camping. Ik heb dus geen idee hoe en waar ik wakker word. Maar ik ga proberen iedere ochtend te lopen, zodat ik fit en voldaan de auto instap. Er is echter één probleempje: in Letland overnachten we niet, dus moet ik de rest overtuigen dat ze even 30 minuten lunchpauze moeten houden, zodat ik mijn rondje kan rennen en bezweet, maar voldaan weer in de auto kan stappen!

We rijden dus in een ontzettende oude barrel en ik heb echt geen idee of de auto heel blijft. Zowel voor mij als voor de auto worden de komende dagen en kilometers een enorme uitdaging!

Ik heb er zin in!

 

2 Comments

  1. Pingback: Carbage Run 'raceverslag'. Vijf landen, zes dagen en zes keer hardgelopen! - Running Girls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*