En toen zat de vakantie er helaas alweer op..

En toen zat de vakantie er helaas alweer op..

En toen zat de vakantie er helaas alweer op!

Twee weken lang heb ik mogen genieten van het prachtige Cuba! Wat een bijzonder en prachtig land. Havana was één groot openluchtmuseum en de natuur op Cuba was zo divers, dat iedere nieuwe plek weer een verrassing was. Met alleen een vliegticket te hebben geboekt, vertrokken we vrijdag 17 november voor twee weken richting Cuba.

Ik heb de afgelopen twee weken zo ontzettend genoten van de vakantie, echt even helemaal niets moeten. Daarom er ook bewust voor gekozen om geen internet op te zoeken, zodat we geen afleidingen van thuis zouden hebben en waardoor het dus ook twee weken helemaal stil was op deze website. Internet in Cuba is niet onmogelijk, maar lang in de rij staan voor een Wifi-kaart en met vele andere toeristen bij een Wifi-punt staan, zag ik niet zitten; zonde van mijn tijd. Wat een rust heb ik ervaren door geen druk piepende telefoon bij mij te hebben, heerlijk! Lekker nieuwe motivatie en energie opgedaan om jullie de komende tijd weer te voorzien van tips, recepten, raceverslagen, updates, Running Girls van de week en nog veel meer! Ik ga qua planning niets beloven, maar mijn doel is om minimaal drie keer in de week iets te delen via RunningGirls.nl, stay tuned!

Cuba heeft mij dus ontzettend goed gedaan en met veel energie, nieuwe ideeën en genoeg motivatie zie ik het vele typen met veel plezier tegemoet!

Liefs,

Kelly

One Comment

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*