Een nieuw hardloopdoel!

Een nieuw hardloopdoel!

Ik moet eigenlijk wel om mezelf lachen. Een paar weken geleden schreef ik dat ik jullie op de hoogte zou houden door Summer Running blogs te schrijven, maar daar heb ik mezelf niet aan gehouden en is dus totaal mislukt.

Ik vond het heerlijk! Wekenlang heb ik mij niet bezig gehouden met runninggirls.nl en alle socials er om heen. Wel iedere dinsdagavond training gegeven, maar verder alles even losgelaten. Het begint echter weer te kriebelen om tips, tricks en mijn hardloopavonturen met jullie te delen én ik heb een ‘nieuw’ loopdoel voor mezelf gevonden!

Ik ga voor de 5e keer meedoen aan de Berenloop halve marathon op Terschelling en daar heb ik ontzettend veel zin in! Eigenlijk had ik de Berenloop voor dit jaar niet op de planning staan, maar ik heb me toch nog ingeschreven. Ook dit jaar lekker een heel weekend naar Terschelling!

Met nog een mooie 10 weken te gaan leek dit mij een ideaal moment om mijn hardloopdoel met jullie te delen en alles rondom runninggirls.nl weer op te starten. Het is voor mij de vijfde keer en ik weet dus wat mij te wachten staat, een echt nieuw loopdoel is het dus niet, maar dat maakt het niet minder spannend. Begin november kan het qua weer spoken op het eiland of is het hopelijk net als vorig jaar prachtig loopweer, we gaan het zien! Ik wil mezelf in ieder geval zo trainen dat ik fit aan de start sta en voor een fijne tijd kan gaan, zonder al te veel strijd. Of ik een tijdsdoel heb kom ik later op terug, eerst maar eens kijken hoe het trainen gaat.

Nog 10 weken te gaan en net als mijn vorige hardloopdoelen ga ik jullie meenemen door middel van trainingsdagboeken. Dus sowieso, tot volgende week!

*foto van één van mijn Berenloop halve marathons. 

2 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*