De leukste en motiverende virtuele runs van najaar 2020!

De leukste en motiverende virtuele runs van najaar 2020!

Virtuele runs van najaar 2020! Helaas zit een groot hardloopevenement er voorlopig niet in, maar vind ik het zo mooi om te zien hoe bedrijven en organisaties creatief zijn in deze gekke tijden. Geen idee wanneer we weer aan de start staan van een hardloopevenement, maar tot die tijd motiveren verschillende organisaties ons met hun virtuele runs! Hieronder vind je een paar van deze prachtige initiatieven! Plus een leuke winactie!

Virtueel NL
Een platform met verschillende runs! Twee zussen die samen dit te gekke initiatief ‘runnen’, motiverend! Mooie medailles en allemaal verschillende afstanden en uitdagingen.

Wanneer: Naar keus
Afstand: Naar keus
Waar: In je eigen omgeving

Winactie! 
Ik mag van Virtueel NL 1x een virtuele run voor jou en je hardloopbuddy weggeven. Wat moet je doen? Laat onder deze post een reactie achter voor welke medaille jullie willen hardlopen! Ikzelf loop deze maand voor de Golden Leaf! Klik hier voor alle medailles.
Deelnemen kan tot woensdag 16 september 20:00 uur en de winnaar zal ik persoonlijk contacten.

Dam tot Dam Home Edition
Helaas ook dit jaar geen Dam tot Damloop, maar kun je wel deelnemen aan de Home Edition! Je kunt je nog inschrijven t/m woensdag 16 september. En in het weekend van 19 en 20 september loop je de gekozen afstand.

Wanneer: 19 & 20 september
Afstand: 5 of 10 Engelse Mijl
Waar: In je eigen omgeving

Singelloop Breda
Voor wie wil! Schrijf je in t/m 16 september! De alternatieve Singlloop dit jaar, die je vanuit je eigen huis kan starten. Erg leuk dat ze een officiële start hebben, met honderden andere lopers toch een soort van gezamenlijk hardlopen.

Wanneer: 4 oktober om 10:45 uur is de officiële start
Afstand: 5km, 10km of halve marathon (alle afstanden samenvoegen kan ook!)
Waar: In je eigen omgeving

Virtualrunners
Een website vol leuke medailles! Wil je een keertje lopen voor een bijzonder exemplaar? Klik dan even verder!

Wanneer: Naar keus
Afstand: Naar keus
Waar: In je eigen omgeving

NN Running Day! 
D-Day! Op 11 oktober kun je deelnemen aan de volgende virtuele evenementen. NN Marathon Rotterdam, Marathon Eindhoven powered by ASML, Singelloop Utrecht, Almere City Run, Maastrichts Mooiste en Menzis 4 Mijl & 4Mijl4You van Groningen! Veel opties, je jaarlijkse lievelingsrun staat er sowieso tussen. Lees wel even goed wat de bedoeling is, je start namelijk echt in waves!

Wanneer: 11 oktober
Afstand: 5km tot en met een marathon, voor alle type lopers zijn er voldoende opties.
Waar: In je eigen omgeving

Aan welke virtuele start sta jij komende weken en/of maanden? En mocht er een virtuele run ontbreken, dan voeg ik hem graag toe aan het lijstje; virtuele runs van najaar 2020!

Nog niet helemaal loopfit? Wie weet heb je iets aan één van mijn twee e-books, succes!

Hoofdfoto is mijn eerste virtuele medaille! 

16 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*