De leukste en motiverende virtuele runs van najaar 2020!

De leukste en motiverende virtuele runs van najaar 2020!

Virtuele runs van najaar 2020! Helaas zit een groot hardloopevenement er voorlopig niet in, maar vind ik het zo mooi om te zien hoe bedrijven en organisaties creatief zijn in deze gekke tijden. Geen idee wanneer we weer aan de start staan van een hardloopevenement, maar tot die tijd motiveren verschillende organisaties ons met hun virtuele runs! Hieronder vind je een paar van deze prachtige initiatieven! Plus een leuke winactie!

Virtueel NL
Een platform met verschillende runs! Twee zussen die samen dit te gekke initiatief ‘runnen’, motiverend! Mooie medailles en allemaal verschillende afstanden en uitdagingen.

Wanneer: Naar keus
Afstand: Naar keus
Waar: In je eigen omgeving

Winactie! 
Ik mag van Virtueel NL 1x een virtuele run voor jou en je hardloopbuddy weggeven. Wat moet je doen? Laat onder deze post een reactie achter voor welke medaille jullie willen hardlopen! Ikzelf loop deze maand voor de Golden Leaf! Klik hier voor alle medailles.
Deelnemen kan tot woensdag 16 september 20:00 uur en de winnaar zal ik persoonlijk contacten.

Dam tot Dam Home Edition
Helaas ook dit jaar geen Dam tot Damloop, maar kun je wel deelnemen aan de Home Edition! Je kunt je nog inschrijven t/m woensdag 16 september. En in het weekend van 19 en 20 september loop je de gekozen afstand.

Wanneer: 19 & 20 september
Afstand: 5 of 10 Engelse Mijl
Waar: In je eigen omgeving

Singelloop Breda
Voor wie wil! Schrijf je in t/m 16 september! De alternatieve Singlloop dit jaar, die je vanuit je eigen huis kan starten. Erg leuk dat ze een officiële start hebben, met honderden andere lopers toch een soort van gezamenlijk hardlopen.

Wanneer: 4 oktober om 10:45 uur is de officiële start
Afstand: 5km, 10km of halve marathon (alle afstanden samenvoegen kan ook!)
Waar: In je eigen omgeving

Virtualrunners
Een website vol leuke medailles! Wil je een keertje lopen voor een bijzonder exemplaar? Klik dan even verder!

Wanneer: Naar keus
Afstand: Naar keus
Waar: In je eigen omgeving

NN Running Day! 
D-Day! Op 11 oktober kun je deelnemen aan de volgende virtuele evenementen. NN Marathon Rotterdam, Marathon Eindhoven powered by ASML, Singelloop Utrecht, Almere City Run, Maastrichts Mooiste en Menzis 4 Mijl & 4Mijl4You van Groningen! Veel opties, je jaarlijkse lievelingsrun staat er sowieso tussen. Lees wel even goed wat de bedoeling is, je start namelijk echt in waves!

Wanneer: 11 oktober
Afstand: 5km tot en met een marathon, voor alle type lopers zijn er voldoende opties.
Waar: In je eigen omgeving

Aan welke virtuele start sta jij komende weken en/of maanden? En mocht er een virtuele run ontbreken, dan voeg ik hem graag toe aan het lijstje; virtuele runs van najaar 2020!

Nog niet helemaal loopfit? Wie weet heb je iets aan één van mijn twee e-books, succes!

Hoofdfoto is mijn eerste virtuele medaille! 

15 Comments

 1. Super leuke actie van VirtueelNL!! Ik had al op het Facebook bericht gereageerd en mijn zusje en hardloopmaatje getagd, maar voor de zekerheid hier ook nog een berichtje.
  Zou dan heel graag samen met mijn zusje (en haar mini me in de maak, bijna 16 weken zwanger) willen lopen voor de Liefde is Liefde special!
  Groetjes Danielle

 2. Béate Hebly

  Ik kwam er toevallig achter het bestaan van Running Girls, super leuk! En wat een super leuke win-actie! Ik zou voor de Golden-leaf gaan en zou deze super graag willen winnen!

 3. Ik doe super graag mee voor de Golden Leaf medaille! Weer even een run te kunnen lopen met mijn hardloopbuddy die wel een steuntje in de rug kan gebruiken na omstandigheden zou een mooie motivatie zijn!

 4. Het hardlopen gaat steeds beter na een jaar vol drama met zere scheenbenen. Stiekem zou ik wel voor de medaille voor 5 km willen gaan, mooie motivator om nog even door te zetten. Mocht het mij niet lukken geef ik hem aan mijn partner die door mij met het hardloopvirus is aangestoken en bijna 5 km achter elkaar kan rennen, dus heeft hem ook dik verdiend.

 5. De virtuele runs zijn een mooie stimulans om te blijven lopen.
  De golden leaf is super mooi, daar zou ik wel voor willen lopen!

 6. Super leuk!! Ik zou graag voor de “lets burn some sushi” medaille gaan! Ik kan nu eindelijk weer pijnloos 10 km lopen dus deze run is zeer welkom!

 7. Wat leuk! Virtuele run stond nog op het lijstje. Deze win actie maakt het natuurlijk helemaal leuk. Mijn voorkeur zou dan naar de golden leaf gaan met een PR op de 10km. Dat zou geweldig zijn. Leuke actie!

 8. Monique de Reus

  Super actie!

  Graag de golden leaf en dan uiteraard lekker in de bossen!

  Groetjes
  Monique

 9. Renate van der Weerd

  Wat een leuke winactie! Ik ga zeker voor de Golden Leaf! Na een blessure weer aan het opbouwen. Hoe tof is dat om een dan een virtuele loop te doen!

 10. Corrine van der Veer

  Toffe winactie! Ik ga voor de marathon medaille dan kan ik ze allemaal verzamelen 5 tot en met 21.1 heb ik al.

 11. Leuke winactie! Ben zelf helemaal fan van de runs van virtualrunners.nl. Daarnaast ga ik de virtuele 4 mijl van Groningen lopen op NN running day.

  Het is niet vergelijkbaar met een echte run, maar samen met een loopmaatje wel gezellig.

  Graag zou ik de golden leaf willen winnen. Een erg mooie medaille.

 12. Oeh toffe winactie! Ik zou dan ook gaan voor de Golden Leaf die ik dan ‘koppel’ aan de NN Running Day 4 Mijl van Groningen 🙂 Verder loop ik as. zondag de Damloop en 4 oktober de Singelloop Breda!

 13. Marg Koning

  Wat leuk!! Ik zou ook de berenloop lopen. Mijn hardloopvriendin en ik gaan alsnog het weekend van 1 nov naar Terschelling en lopen daar onze eigen halve. Het zou natuurlijk heel tof zijn als we daar de 21.1 medaille om onze nek kunnen hangen 🙂 !

 14. Ooh een medaille voor de halve marathon voor mij en mijn zus zou geweldig zijn! We zouden de Berenloop doen 1 nov. Maar helaas gaat die niet door, maar voor ons wel de halve wel gewoon. Niet op t eiland maar vanaf Groningen met een omweg naar Zuidhorn (finish bij onze ouders). Dus die medaille met 21.1 erop zou heeel tof zijn om te winnen. Hebben we een goede reden om door rennen tot de finish 😉

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*