Berlijn! Week 9.

Berlijn! Week 9.

Ik heb nog maar 5 weken te gaan en dat geeft een beetje kriebels!

Kleine intro:
Op zondag 3 april loop ik in Berlijn de halve marathon. Samen met mijn running buddy Esther loop ik voor de tweede keer in het buitenland een halve marathon, een traditie is geboren! Afgelopen voorjaar liepen we in Parijs, één groot avontuur, heerlijk weer en een prachtige stad om te lopen maar een teleurstellende eindtijd. Ik moest en zou die dag onder de 2:00 uur maar dit werd helaas: 2:05:37. Geen beroerde tijd maar niet wat ik wou en ik heb gewoon niet echt kunnen genieten. We hebben het er niet meer over, op naar Berlijn!

Week 9 ging gewoon goed, niet perfect, maar ook niet slecht. Benieuwd wat ik gedaan heb qua trainen? Lees dan verder!

Running Girls Groningen training

Op de planning stond een loopje in de ochtend. Ik kon geen zin vinden/maken dus liep ik richting de Running Girls Groningen training. Omdat ik tijdens het training geven zelf niet train, loop ik soms richting de trainingen zodat ik toch aan mijn kilometers kom. afgelopen dinsdag was de training bij het Kardinge. Van mijn huis naar het Kardinge is het ongeveer drie kilometer hardlopen, waardoor ik met het heen en terug afgelopen dinsdag op ongeveer zes kilometer kwam. Geen doel, gewoon lekker lopen. En dat is gelukt! En wat de meiden hier doen? Zwaaien naar juf Marit die in het vliegtuig zat richting Bali!

Kardinge Groningen hardlopen

Afgelopen vrijdag liep ik samen met Wilja een duurloop. Wilja is aan het trainen voor een marathon (!) en moet dus kilometers maken. Omdat ik train voor een halve en niet de hele zijn mijn duurlopen minder lang, maar mijn duurlopen loop ik graag met een buddy in mijn eentje vind ik zo saai. Oplossing? Wilja loopt met een omweg mijn kant op, we lopen samen mijn duurloopafstand en Wilja loopt met een omweg weer naar huis! Ik heb echt heerlijk gelopen en genoten van het mooie weer. Wind stil, koud en zonnig, perfect loopweer!

Intervaltraining Running Girls Groningen

Eigenlijk wou ik zaterdag niets doen, rustdag. Maar omdat lopen op zondag niet ging lukken, ik drie keer deze week wou trainen en het mooi weer was. Heb ik toch gekozen om na mijn werk nog de deur uit te gaan voor een pittige intervaltraining. 1km inlopen, 8x 2min snel/2min dribbelen en 1 km uitlopen, heerlijk! Na een hele dag verplicht binnen zitten was dit zo fijn!

Komende week train ik 2 á 3 keer en loop ik de 10km tijdens de CPC in Den Haag. Nog 5 hele weken te gaan, gaat snel!

Liefs,

Kelly

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*