Berlijn! Week 7.

Berlijn! Week 7.

Ik ben al over de helft van mijn trainingstraject voor Berlijn, maar helemaal tevreden ben ik nog niet. Ik mis de snelheid!

Kleine intro:
Op zondag 3 april loop ik in Berlijn de halve marathon. Samen met mijn running buddy Esther loop ik voor de tweede keer in het buitenland een halve marathon, een traditie is geboren! Afgelopen voorjaar liepen we in Parijs, één groot avontuur, heerlijk weer en een prachtige stad om te lopen maar een teleurstellende eindtijd. Ik moest en zou die dag onder de 2:00 uur maar dit werd helaas: 2:05:37. Geen beroerde tijd maar niet wat ik wou en ik heb gewoon niet echt kunnen genieten. We hebben het er niet meer over, op naar Berlijn!

Hoe afgelopen week mijn trainingen zijn gegaan lees je hier onder! Ondanks mijn motivatie heb ik maar twee keer gelopen, dit vanwege zware benen door de run in Apeldoorn. En niet getreurd, ik doe genoeg, door mijn werk sport ik al 4 á 6 uur in de week. Maar geen excuses volgende week gewoon weer drie!

Blauwe bessen smoothie

Vrijdag liep ik mijn eerste loopje na Apeldoorn. Een relaxt blokje om in het mistige en nog wakker wordende Groningen. Ik liep voor geen meter, benen waren te zwaar en de snelheid was ver te zoeken. Door de mist geen omgevingsfoto, maar een foto van mijn beloning van na de training.

Valentijnsrun

Wakker worden en op buienrader zien dat het in heel Nederland regent, bah! Maar ik had een missie dus ik moest er wel uit! Relaxt twee kilometer ingelopen en daarna los! Een snelle drie en een halve kilometer zodat er met de Nike+ running app LOVE zou komen te staan. Missie geslaagd, Valentijnsrun gelukt, lekker uitgelopen en voldaan de rest van mijn zondag op de bank doorgebracht.

Totaal geen spannende running week, sorry! Ik ben nu over de helft met mijn trainingsweken, dus ik heb nog even te gaan!

Liefs,

Kelly

2 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*