Berlijn! Week 6.

Berlijn! Week 6.

Wat gaat de tijd toch snel, wil ik niet! Week 6 zit er alweer op..

Op zondag 3 april loop ik in Berlijn de halve marathon. Samen met mijn running buddy Esther loop ik voor de tweede keer in het buitenland een halve marathon, een traditie is geboren! Afgelopen voorjaar liepen we in Parijs, één groot avontuur, heerlijk weer en een prachtige stad om te lopen maar een teleurstellende eindtijd. Ik moest en zou die dag onder de 2:00 uur maar dit werd helaas: 2:05:37. Geen beroerde tijd maar niet wat ik wou en ik heb gewoon niet echt kunnen genieten. We hebben het er niet meer over, op naar Berlijn!

En hoe mijn trainingsweken gaan lees je hier!

Eindelijk weer een beetje normaal kunnen hardlopen. Afgelopen weken had ik geen motivatie en wou het allemaal gewoon even niet. Gelukkig is dat voorbij en heb ik er weer zin in!

Berlijn training

Afgelopen dinsdag kreeg ik van Wilja te horen dat ik mee mag naar Disneyland Parijs! Jep je leest het goed. Disney! Wilja deed mee aan een winactie via GirlsLove2Run en won! Dit goede nieuws vierden we woensdag met een run. Een run die vol adrenaline zat! Kletsen, lachen, hyper en niet moe worden; heerlijk!

Berlijn training Groningensnowboarden zoetermeer

Vrijdag ging mijn wekker om 06:45 uur (!). Op een werkdag gebeurt dit vaker, maar op een vrije dag is het een beetje wennen.. Een relaxt rondje met Wilja door het donkere en langzaam op gang komende Groningen.

In de middag en avond was ik samen met de verkering, een vriend en Sedie in Snowworld Zoetermeer te vinden. Eindelijk weer een keertje snowboarden! Of dit heel verstandig was… ik denk het niet! Maar het is gewoon zo leuk! Wel rustig aan gedaan zodat ik op zondag hopelijk geen spierpijn zou hebben.

Startnummer

Zondag, racedag! Hoe de 16.1km gingen lees je hier.

Ik heb mijn motivatie weer terug, dus zin in volgende week! Op naar week 7!

Liefs,

Kelly

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*